Ukraden čuveni Rols Rojs iz Cecinog spota, lopovi traže milion eura za otkup - Volim Podgoricu

Ukraden čuveni Rols Rojs iz Cecinog spota, lopovi traže milion eura za otkup

Automobil Rols Rojs, koji je obilježio spot Cece Ražnatović “Idi dok si mlad”, ukraden je, a lopovi od vlasnika traže milion eura.

 

Automobil su lopovi izvezli iz garaže vlasnika Nebojše Tubića Žabca početkom juna, a da bi ga vratili, traže otkup u iznosu od milion eura iako mu je realna cijena 250 hiljada eura. Tubić je prije dvije nedjelje saznao da je Rols u Vukovaru, ali je brzo prebačen na novu lokaciju.

“Kreteni koji su mi ukrali auto su umislili da su mnogo bitni. Traže milion eura da mi ga vrate! Zamislite to! Ceca se kao vozila u njemu, pa mu podigli cijenu. Da nije tragično, bilo bi smiješno. Misle da su iznad zakona”, revoltirano priča Žabac, inače poznati biznismen iz Beograda.

“Zamajavaju me. Pričaju da se auto trenutno nalazu u Njemačkoj, pa u Francuskoj, ma ko zna. Te budale će morati da mi ga vrate. Prijatelji mi i dalje predlažu da te kvazikriminalce malo prevaspitamo, ali ja neću. Nisam kreten da se mafijam. Ne znam šta bih uradio toj budali koja mi je ukrala auto koliko sam bijesan, ali još čekam da policija zatvori slučaj”, završava Tubić.

Ceca se u Rols Rojsu vozila 1995. godine kada je snimala spot “Idi dok si mlad” koji njegov reditelj Dejan Milićević smatra svojim remek djelom.

 

Žabac je automobil dobio od prijatelja i Cecinog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com