Filip i Alan osvojili bronzu za Crnu Goru - Volim Podgoricu

Filip i Alan osvojili bronzu za Crnu Goru

 

 

Šampionat Balkana u stonom tenisu za mlađe seniore, koji je organizovao Stonoteniski savez Crne Gore u Podgorici, završen je.

 

A na takmičenju, na kome je učestvovalo devet balkanskih država (Rumunija, Bugarska, Turska, Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Kosovo, Crna Gora), a koje je trajalo od 2. avgusta do juče, Crna Gora je osvojila jednu medalju bronzu u igri muških dublova Alan Jašarović (Budim, Berane) i Filip Radulović (Budućnost, Podogrica) su bili treći.

“Jašarović i Radulović su pokazali odličnu igru, a njihov zajednički rad je došao do izražaja. Jašarović ima 16, a Radulović 15 godina, igrali su sasvim ravnopravno sa seniorima, što je rezultiralo medaljom”, rekao je trener muške reprezentacije Crne Gore, Goran Premović.

Najbolji rezultat je definitivno ispisala Turkinja Jilmaz Ozge koja se u Podgorici okitila sa četiri zlatne medalje: ekipno, pojedinačno, ženski dubl i mješoviti dubl.

Dakle, pojedinačni šampioni su Ozge kod žena, te Turčin Abdulah Tala kod muškaraca. U igri muškim parova zlato su osvojili pomenuti Tala i Gunduz Ibrahim, dok su u dublu kod žena bile najbolje pomenuta Ozge i Harac Ece. I u mješovitim parovima, dominirali su Turci ekipni prvaci Balkana Ibrahim i Ozge su se okitili zlatom.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com