NEVJEROVATNA PRIČA: Preživio pad aviona, igrao sa Mesijem i dobio dres - Volim Podgoricu

NEVJEROVATNA PRIČA: Preživio pad aviona, igrao sa Mesijem i dobio dres

Igraču Šapekoensea Alanu Rušelu će utakmica protiv Barselone ostati u lijepom sjećanju.

Foto: ytss

Barsa i Šapekoense su odigrali meč za trofej Đoan Gamper na Kamp Nou, Barselona je pobijedila sa 5:0, ali rezultat je Rušelu bio u potpuno drugom planu.

On je jedan od igrača koji su preživjeli avionsku nesreću u kojoj je nastradao čitav tim i stručni štab Šapekoensea novembra prošle godine.

Na putu do Medeljina u Kolumbiji, poginula je 71 osoba. Preživjela su trojica igrača, Neto, Džekson Folman i Alan Rušel i sva trojica su bila na Kamp nou protiv Barselone. Rušel je zaigrao protiv Mesija.

Nakon meča je dobio potpisan dres od najboljeg igrača Barse.

Prava sreća polazi od poniznosti i priznanja da smo svi veoma mali, skoro ništavni i da je život potpun samo uz osjećaj ljubavi našeg prijatelja. Zahvalan sam svim srcem na toliko blagoslova i čuda koja mi se događaju u životu“, napisao je Rušel posle utakmice na društvenim mrežama, na šta je Mesi odgovorio da treba da “živimo svoje snove jer imamo premalo vremena”.

Čitava situacija je izazvala i emotivnu reakciju Rušelovog saigrača Džeksona Folmana koji je u nesreći izgubio nogu.

Danas sam doživio nevjerovatan momenat. Još uvijek ne mogu da objasnim kako su mi pomiješana osjećanja. Mislim da svaki fudbaler sanja da doživi ono što sam ja doživio danas. Mislim da svaki fudbaler sanja da igra sa ovim velikim timom Barselone. Iskustvo će zauvjek ostati u mom sjećanju kao još jedna stranica mog života. Alane, gledanje tebe kako igraš danas je čast za sve momke koji su poginuli. Budi srećan, igraj srećno jer budućnost fudbala je za tebe opet otvorena, bićeš uspješan, a ja ću uvijek stajati pored da ti aplaudiram“, napisao je Folman na Instagramu ispod svoje fotografije sa Lionelom Mesijem.

(B 92)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com