Tučaroši iz Ulcinja kažnjeni novčano - Volim Podgoricu

Tučaroši iz Ulcinja kažnjeni novčano

Glavni vinovnici tuče u kafeu Dorijan Grej na Pristanu, koja se dogodila u noći između 27. i 28. juna, novčano su kažnjeni u Osnovnom sudu u Ulcinju, rečeno je nezvanično “Vijestima”.

To je epilog incidenta u kome su učestvovali Cano Zenka i Špejtim Osmani sa društvom sa jedne, i američki državljani porijeklom iz Ulcinja T. Salaj i M. Salović i maloljetni M. A. iz Ulcinja sa druge strane.

Amerikanci su u opštem metežu, rečeno je “Vijestima”, izvukli deblji kraj. Njih su, sumnjaju službenici Uprave policije, povrijedili Osmani i Zenka.

Zenka dan nakon tuče nije bio dostupan policiji jer je otišao da polaže ispit u Tirani. Da je nakon incidenta napustio državu i otišao na fakultet potvrdio je “Vijestima” njegov otac, ministar za ljudska i manjinska prava u crnogorskoj Vladi Mehmed Zenka.

Mlađi Zenka se, nakon povratka iz Tirane, javio policiji i tužilaštvu gdje je negirao krivicu.

“Vijesti” nezvanično saznaju da izuzeti video snimak iz lokala djelimično potvrđuje njegovu priču jer pokazuje da je tuču počeo M. Salović.

Razlog za obračun grupe mladića bilo je gađanje kockicama leda, nakon čega su iz verbalnog prešli u fizički obračun.

Prvostepenu presudu izrekao je sudija za prekršaje Feriz Ćeranić. On je juče bio nedostupan “Vijestima” na broj poznat redakciji, pa nije bilo moguće saznati kolike su novčane kazne kojima je kaznio učesnike tuče.

“Vijestima” je nezvanično rečeno da su neki od kažnjenih već dostavili žalbe na Ćeranićevu presudu.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com