Početna » ŽIVOT + » Ljubav i sex » Žene, ovo vaši muškarci najviše zamjeraju

Žene, ovo vaši muškarci najviše zamjeraju

 

 

Ako primijeti da ga ucjenjujete seksom, uplićete u odnose sa prijateljicama ili lažete oko cijena, to će vašeg muškarca jako iznervirati. Evo šta još zamjeraju svojim izabranicama.

 

Udara nisko

“Žene su u raspravama često impulsivnije i udaraju ispod pojasa, a umjesto argumenata koriste lične uvrede i koriste izraze “ti nikad” ili “ti uvijek””, kaže bračni savjetnik dr Bob Navara za portal Yahoo Shine.

On svojim klijentima savjetuje da u svađama koriste “ja” rečenice koje izazivaju manje tenzija i bolje opisuju kako se stvarno osjećamo.

Tretira ga kao dijete

Veliki broj žena nerijetko padne u zamku roditeljskog pristupa prema mužu.

“Žena muškarcu narušava samopouzdanje ako razgovara s njim kao što bi razgovarala sa neposlušnim djetetom”, ističe dr Navara.

Upliće druge ljude u brak

Žene znatno češće nego muškarci razgovaraju sa bliskim ljudima o svojim odnosima. Ti uobičajeni ženski razgovori često su izvor frustracija za muškarce, koji osjećaju da im drugi previše zadiru u intimu. Većina muškaraca smatra da ono što se događa u njihovoj sobi treba da ostane u toj sobi.

“Nema ništa loše u povjeravanju prema prijateljici, a pokušajte to da činite diskretno”, savjetuje dr Navaro.

Uskraćivanje seksa

“Dok je ženama potreban osjećaj emocionalne bliskosti za seks, muškarci takvu bliskost izražavaju kroz sam seks”, smatra Marla Taviano, autor knjige “Da li je seks jedino o čemu oni razmišljaju”.

Kad ona odbije seks, on se osjeća emocionalno ucijenjeno, a seks prestaje da bude čin bliskosti već način nadmudrivanja.

Check Also

Evo koliko u Crnoj Gori trenutno boravi turista

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Evo koliko će glavni grad isplatiti dječaku za ujed psa

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *