CRNOGORSKA POLICIJA UHAPSILA ZALJUBLJENE LOPOVE: Srpski Boni i Klajd pljačkali turiste! - Volim Podgoricu

CRNOGORSKA POLICIJA UHAPSILA ZALJUBLJENE LOPOVE: Srpski Boni i Klajd pljačkali turiste!

Srpske državljane Milana Borkovića (24) iz Aleksinca i njegovu djevojku Katarinu Veličković (25) iz Niša uhapsila je budvanska policija.

Oni se sumnjiče da su na plažama od turista krali kako bi platili za smeštaj i provod. Par je uhapšen u nedelju.

Naime, kako saznajemo, inspektori budvanske policije su nakon učestalih prijava turista da im nestaju mobilni telefoni i novac krenuli u akciju i postavili zasedu. Borković je uhapšen u trenutku dok je sa ukradenom torbom pokušao da ode sa plaže, a njegova djevojka je takođe privedena jer mu je pružala logističku podršku.

 

Zaljubljenim pljačkašima je određeno zadržavanje, a prekjuče su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru. Prema pisanju crnogorskih “Vijesti”, njih dvoje su, navodno, došli na ljetovanje u Budvu i novac za provod i boravak obezbjeđivali su svakodnevnim krađama. Oni su policajcima rekli da su bili prinuđeni da kradu jer novac za boravak na moru nisu imali. Inspektori crnogorske policije imaju dokaze za najmanje pet krađa za koje se terete srpski državljani.

Borković i Veličkovićeva su odlučivali na kojoj plaži će se kupati tek kada bi označili metu, a to su obično bili porodični ljudi ili turisti koji su im izgledali imućnije. Koristili su to što su momak i djevojka, pa niko nije posumnjao da se radi o iskusnim lopovima.

Inače, prema pisanju “Vijesti”, proteklog mjeseca su budvanski inspektori uhapsili pet državljana Srbije i Bosne i Hercegovine koji su došli na ljetovanje u Budvu i krali na plažama, u apartmanima i stanovima.

(Alo)

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com