DRAMA U AUTOBUSU ZA CRNU GORU: Putnik napravio HAOS, izvrijeđao ženu jer je DEBELA - Volim Podgoricu

DRAMA U AUTOBUSU ZA CRNU GORU: Putnik napravio HAOS, izvrijeđao ženu jer je DEBELA

Zbog kilaže jedne gospođe nastao je pravi haos u autobusu koji je saobraćao iz Beograda do crnogorskog primorja. Žučna rasprava nastala je kada je gospodin odbio da sjedne pored nje. Pregršt ružnih komentara i psovki rasplakali su ovu nesrećnu ženu, koja će ovo putovanje sigurno zapamtiti, piše Telegraf. Naime, primjetno gojazna gospođa ušla je u autobus i smjestila se na sjedište do prozora. Nedugo zatim, pojavio se i gospodin koji je rezervisao mjesto baš pored nje.

– Odmah je prevrnuo očima kada je ugledao gospođu koja je bila gojazna. Zatim je glasno pitao ostale putnike da li neko želi da zamijeni mjesto sa njim, jer kako kaže, ne želi sve vrijeme da sjedi pored krmače od 300 kilograma. Svi smo se međusobno pogledali, bili smo šokirani! Većina putnika je započela žustru svađu sa njim, ali on nije mario – ispričala je za Telegraf Andrea iz Svrljiga koja je prisustvovala ovom nemilom događaju.

Vozači su pokušali da smire situaciju, međutim, to im nije pošlo za rukom.

– Kada je “gospodin” vidio da sa putnicima nema šale, otišao je kod vozača, pa je i njima glasno naredio da mu odmah pronađu novo mjesto. Oni su pokušali da smire situaciju, ali sva mjesta su bila rezervisana, pa su i oni bili bespomoćni. Čovjek je opet psovao nesrećnu ženu, ali ona ga je samo blijedo gledala – dodala je Andrea.

Putnicima je bilo čudno zašto žena uopšte ne reaguje. Nepomično je sjedela i gledala samo u jednu tačku.

– Vozač je pokušao da se izvini gospođi zbog neprijatnosti, ali je shvatio je da je u pitanju strankinja, koja na svu sreću nije razumjela ni jednu jedinu riječ. Kada joj je rekao šta je u pitanju, gospođa se rasplakala. Rekla je: “Uvijek sam prevelika, uvijek sam previše, uvijek sam neprihvatljiva!”

– Rasplakala sam se kada sam to čula. Odlučila sam da sjednem pored nje, nisam željela da pamti našu zemlju po ovom neprijatnom iskustvu. Pa šta ima veze ako se malo stisnemo, nije smak svijeta – istakla je Andrea.

Gospođa, koja je inače iz Mančestera, ima velike zdravstvene probleme i to uzrok njene gojaznosti.

– Nekoliko puta se operisala, čak mi je pokazala i ožiljke. Bilo mi je žao zbog svega što je proživjela, željela sam da joj uljepšam ostatak puta. Ispričala mi je da se susreće sa velikim poteškoćama tokom putovanja i da ovo nije prvi put da je neko ismijava – zaključila je Andrea.

Sve su to realni problemi koji ovu ženu drže budnom noćima prije putovanja i stvaraju joj anskioznost i nervozu od koje joj se povraća.

Čak je jedno vreme i vežbala kako će da sjedi u autobusu sa skrštenim rukama, kako bi što manje uznemiravala putnike pored nje.

Kada dođe na autobusku stanicu, trudi se da bude prva u redu za ukrcavanje da bi prva sjela na svoje sedište do prozora, jer tako neće morati da moli druge putnike da ustaju i pomjeraju se kako bi ona sjela.

Njen “pakao” traje i kada izađe iz autobusa, jer je onda pod stresom zbog putovanja nazad, gdje je čeka sve isto.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com