Početna » NOVOSTI » Petorica mladića koji su silovali ženu svog prijatelja, imaju BIZARNU odbranu!

Petorica mladića koji su silovali ženu svog prijatelja, imaju BIZARNU odbranu!

Zbog sumnje da su na seks primorali E.M. (26) četvorici mladića iz okoline Smedereva je određen tridesetodnevni pritvor. Za još jednim osumnjičenim se traga, a ni posle nedelju dana, zbog delikatnosti slučaja, iz istrage nisu spremni da daju ma kakve detalje.

– Oštećena je premještena iz njenog doma, ova četvorica su u pritvoru, dvojica od njih imaju austrijsko državljanstvo, a za jednim osumnjičenim se još uvijek traga, to je jedino što u ovoj fazi istrage možemo da podijelimo s javnošću – kažu u smederevskom Višem tužilaštvu.

Kako je došlo do toga da ova mlada žena, nezvanično saznajemo – udata, čak je navodno njen muž prijatelj ili poznanik četvorice momaka s kojima je sjela u kola, da bi je oni potom odvezli na mjesto gdje je imala seks sa svom četvoricom – istraga tek treba da utvrdi.

Nezvanično, mladići se brane tvrdeći da je seks bio dobrovoljan, navodno imaju i snimke na telefonu koji to dokazuju, a da je motiv za njihovo prijavljivanje to što je “nisu častili”.

– To što oni koriste kao izgovor, što se ona kao smije na snimku sa telefona, da je to navodno dokaz da je sve bilo dobrovoljno, ne mora ništa da znači, moguće da je bila pod dejstvom opijata – kažu u izvoru bliskom istrazi.

U smederevskom Višem sudu su potvrdili da su Ambasadu Austrije u Beogradu obavijestili o činjenici da su im, zbog mogućeg uticaja na svjedoke, pritvorena dvojica državljana. Naime, njihovi roditelji su radili u Austriji, a oni su se tamo i rodili i tako stekli državljanstvo. Sumnja se da je peti učesnik, za kojim policija traga, prešao granicu i da se on možda već nalazi u Austriji.

(Izvor: kurir.rs) 

 

Check Also

Zvijezda “Veselih sedamdesetih” optužena za silovanje

Glumac Deni Masterson, najpoznatiji po ulozi Hajda u seriji “Vesele sedamdesete”, dobio je otkaz u ...

UŽAS: Djevočica trudna nakon što je očuh silovao deset puta dnevno

Devetogodišnja djevojčica iz Perua zatrudnjela je nakon što je očuh Elmer Serhio Čambergo Tapia silovao ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *