Podgoričanin V.V. (22) i Novljanin M.K. (28) BRUTALNO prebili mladića (VIDEO) - Volim Podgoricu

Podgoričanin V.V. (22) i Novljanin M.K. (28) BRUTALNO prebili mladića (VIDEO)

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, iako oštećeno lice ili bilo koje drugo lice nije policiji prijavilo događaj, uspjeli da identifikuju lica koja su na snimku koji je na društvenim mrežama objavljen pod nazivom „Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“ zadala udarce oštećenom licu.

BRUTALNO PREBIJANJE U HERCEG NOVOM: Četvorica na plaži nasrnula na jednog! (VIDEO)

Snimak je na društvenim mrežama objavljen prije desetak dana, a prekršajne prijave će biti podnijete protiv dva lica koja su direktni izvršioci odnosno lica koja su zadala udarce oštećenom.

Naime, nakon objavljivanja snimka službenici CB Herceg Novi su preduzeli mjere i radnje na identifikovanju lica sa snimka odnosno utvrđivanju okolnosti događaja. Utvrđeno je da je do narušavanja javnog reda i mira tučom nepoznatih lica, na prostoru plažnog bara Santo Domingo u Herceg Novom, došlo 01. avgusta 2017. godine oko 18,00 časova.

Preduzimajući intenzivne mjere i radnje, službenici CB Herceg Novi su identifikovali dva lica koja su narušila javni red i mir odnosno lica za koja se sumnja da su zadala udarce oštećenom licu. Riječ je o M.K. (28) iz Herceg Novog i V.V. (22) iz Podgorice. Od njih je u prostorijama CB Herceg Novi potom uzeta izjava na navedene okolnosti događaja.

Protiv njih će Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Herceg Novom biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog osnovane sumnje da su počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira tučom (član 10 Zakona o javnom redu i miru).

 

2 komentara

  1. An impressive share, I just now given this onto a colleague who has been doing small analysis with this. And that he the fact is bought me breakfast since I found it for him.. smile. So ok, i’ll reword that: Thnx for your treat! But yeah Thnkx for spending enough time go over this, I’m strongly about it and really like reading more about this topic. If at all possible, as you grow expertise, does one mind updating your website with an increase of details? It’s extremely helpful for me. Huge thumb up because of this short article!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com