Početna » VIĐI OVO » Pogledajte prosidba na nastupu Vlada Georgieva u Beranama (VIDEO)

Pogledajte prosidba na nastupu Vlada Georgieva u Beranama (VIDEO)

Vlado Georgiev prekinuo je svoj odmor i protekle subote nastupio u Beranama. Emotivan nastup bio je idealna prilika da mladi Beranac Vasko zaprosi svoju izabranicu Tijanu.

Pjevač koji o ljubavi iskreno pjeva podržao je Vaska u svom naumu i riječima i zagrljajem. Beranac je kako i dolikuje kleknuo i na svoje pitanje dobio jasno i glasno „Da“. Vlado je pohvalio hrabrost Beranca i primijetio da „nema momčine bez Crnogorčine“ a budućim supružnicima otpjevao je i svoju pjesmu „Jedina“.

 Georgiev je u subotu inače nastupio na terasi rekonstruisanog Hotela Berane čijim je ambijentom oduševljen a poželio je da sličan hotel dobije i Herceg Novi.

Kako je kazao za portal Kodex ljubitelje njegove muzike će uskoro obradovati novitetima.

„Radim na nekoliko novih pjesama koje će biti završene nakon odmora.Lagano mislim da puštam jednu po jednu i mislim da će se dopasti ljudima“, kaže popularni Barba.

 

Ipak, nije siguran da mu dobro ide uloga oca i kaže da je sušta suprotnost svog.

„Ja mislim da ja to ne znam. Svi me hvale ali ja mislim da ja to uopšte ne umijem. Pohvale me okuraže ali ipak mislim da je otac jedna ozbiljna i strašna figura a ja mislim da ja to ne mogu da budem. Mogu da vas zabavim i nešto otjepavam ali ne i da budem otac autoritet“, kaže Gerogiev i dodaje da je njegova izabranica kaže da nije loš otac.

(Kodex.Me)

Check Also

KONCERT NIJE OTKAZAN: Toni Cetinski će ipak pjevati u Podgorici

 Najavljeni novogodišnji koncert hrvatskog pjevača Tonija Cetinskog na podgoričkom Trgu nezavisnosti 31. decembra nije otkazan, ...

Niko mu nije pljunuo u jelo! Amidžić žestoko isprozivao Georgieva i započeo NOVI RAT na Tviteru!

Netrpeljivost između Ognjena Amidžića i Vlada Georgieva traje već duže vrijeme, a rat na društvenim mrežama bio je propraćen i ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *