Početna » VIĐI OVO » Pogledajte prosidba na nastupu Vlada Georgieva u Beranama (VIDEO)

Pogledajte prosidba na nastupu Vlada Georgieva u Beranama (VIDEO)

Vlado Georgiev prekinuo je svoj odmor i protekle subote nastupio u Beranama. Emotivan nastup bio je idealna prilika da mladi Beranac Vasko zaprosi svoju izabranicu Tijanu.

Pjevač koji o ljubavi iskreno pjeva podržao je Vaska u svom naumu i riječima i zagrljajem. Beranac je kako i dolikuje kleknuo i na svoje pitanje dobio jasno i glasno „Da“. Vlado je pohvalio hrabrost Beranca i primijetio da „nema momčine bez Crnogorčine“ a budućim supružnicima otpjevao je i svoju pjesmu „Jedina“.

 Georgiev je u subotu inače nastupio na terasi rekonstruisanog Hotela Berane čijim je ambijentom oduševljen a poželio je da sličan hotel dobije i Herceg Novi.

Kako je kazao za portal Kodex ljubitelje njegove muzike će uskoro obradovati novitetima.

„Radim na nekoliko novih pjesama koje će biti završene nakon odmora.Lagano mislim da puštam jednu po jednu i mislim da će se dopasti ljudima“, kaže popularni Barba.

 

Ipak, nije siguran da mu dobro ide uloga oca i kaže da je sušta suprotnost svog.

„Ja mislim da ja to ne znam. Svi me hvale ali ja mislim da ja to uopšte ne umijem. Pohvale me okuraže ali ipak mislim da je otac jedna ozbiljna i strašna figura a ja mislim da ja to ne mogu da budem. Mogu da vas zabavim i nešto otjepavam ali ne i da budem otac autoritet“, kaže Gerogiev i dodaje da je njegova izabranica kaže da nije loš otac.

(Kodex.Me)

Check Also

OVAKO JE VLADO GEORGIJEV DOČEKAO REZULTATE IZBORA U BG: Da li vas iznenađuje njegov favorit?

Popularni pevač  Vlado Georgiev u noći beogradskih izbora bio je u izbornom štabu Dragana Đilasa. Đilasova lista “Beograd odlučuje, ljudi pobjeđuju” je ...

KIC “BUDO TOMOVIĆ”: Koncert pijaniste Andrije Jovovića

Mladi crnogorski pijanista Andrija Jovović prirediće svoj prvi solistički koncert u Podgorici u okviru KIC-ovog ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *