Uhapšen zbog lažne dojave o bombi - Volim Podgoricu

Uhapšen zbog lažne dojave o bombi

R.J. (42) iz Plava uhapšen je danas u tom gradu nakon što ga je policija u Herceg Novom identifikovala kao osobu koja je lažno dojavila da se u blizini butika “Cakan sport” u Igalu nalazi bomba.

Hercegnovskoj policiji, danas oko podneva, zaposleni u butiku sportske opreme “Cakan sport” u Igalu prijavio je da je primio poziv u kojem ga je nepoznati muškarac obavijestio da je postavljena bomba u restoranu koji se nalazi u blizini njihovog butika, nakon čega je prekinuo vezu.

Kako su kazali iz policije, R.J. je identifikovan u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije, kao i policijom iz Budve i Plava, a od njega su oduzeti mobilni telefon i SIM kartica koji su, kako se sumnja, korišćeni u pomenutom događaju, i od R.J. uzeta izjava u službenim prostorijama OB Plav.

“O navedenom događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da se u navedenom događaju stiču bitni elementi krivičnog djela lažno prijavljivanje, te da se spisi predmeta dostave Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu kao i plavskoj policiji,” kazali su iz policije.

Osumnjičeni R.J. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com