Eksplozija kod Hrama: Uzeti snimci, još nema saslušanja, niti osumnjičenih - Volim Podgoricu

Eksplozija kod Hrama: Uzeti snimci, još nema saslušanja, niti osumnjičenih

Policija je uzela snimke sa nadzornih kamera sa više lokacija kako bi pokušala da identifikuje osobu koja je u srijedu ujutro aktivirala eksplozivnu napravu ispred objekta kompanije „Bemax“ u blizini Hrama Hristovog Vaskrsenja, na Bulevaru Džordža Vašingtona.

Kako je Pobjedi saopšteno iz izvora bliskih istrazi, snimci su uzeti sa šireg rejona grada, sa svih prilaza za koje je postojala mogućnost da se neko približi objektu, ostavi napravu i sa određene razdaljine je aktivira.

Inspektori još nijesu uspjeli da identifikuju osumnjičenog za napad na imovinu „Bemaks“, a nezvanično je saopšteno da još niko nije saslušan.

Nije poznato ni o kakvoj napravi se radi, jer su tragovi koji su pronađeni na mjestu događaja poslati u Forenzički centar na vještačenje, gdje će se hemijskom analizom utvrditi o kojoj vrsti eksploziva se radi.U eksploziji nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Naprava velike razorne moći aktivirana je poslije tri sata, sa dvorišne strane objekta kod Hrama. Ovo je drugi napad na ovaj objekat za manje od godinu dana.

I u toj eksploziji je pričinjena velika materijalna šteta.

 (Rtcg/Pobjeda)

1 komentar

  1. How come at this time there zero much more a lot of these websites? Your content are perfect and get to themes or templates, that are unable to always be recognized all over the place. Please continue penning this sort of fantastic materials, it could be absolutely important. The net can be full of incredible waste, seeing that A single will be delighted when you learn anything. Exactly why typically are not there a lot more? Commonly do not abandon me dangling!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com