Početna » PG INFO » Aktuelno » GLAVNI GRAD ZAPOŠLJAVA: Ako ste KVALIFIKOVANI prijavite se!

GLAVNI GRAD ZAPOŠLJAVA: Ako ste KVALIFIKOVANI prijavite se!

Glavni grad Podgorica, Sekretarijat za lokalnu samoupravu raspisao je javni konkurs za sekretara/ku Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Glavnog grada Podgorice. 

Traži se da kanididati posjeduju visoko obrazovanje u obimu 240 kredita CSPK-a, VII 1 nivo kvalifikacije obrazovanja, a zanimljivo je da pored građevinskog ili arhitektonskog fakulteta, dolazi u obzir i pravni fakultet.

Neophodne su vam tri godine radnog iskustva na poslovima rukovođenja ili drugim odgovarajućim poslovima koji zahtijevaju samostalnost u radu i položen stručni ispit za rad u državnim organima.

Rok za slanje prijava je 20 dana od dana objavljivanja oglasa odnosno od 07.08. 2017. 

Prijavu i CV sa kompletnom dokumentacijom u originalu ili ovjerenoj kopiji, dostaviti preko arhive, u roku od 20 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa, u zatvorenoj koverti, na kojoj je potrebno napisati: ime i prezime, adresu i kontakt telefon, naziv organa i radno mjesto, na adresu: Glavni grad Podgorica – Služba gradonačelnika, Trg ,,Nezavisnosti”bb(nova zgrada skupštine Glavnog grada) Podgorica, sa naznakom za: Javni konkurs – radno mjesto na koje učesnik konkuriše.

 

Check Also

BITKA ZA PODGORICU: Evo ko je kandidat DPS-a?

Demokratska partija socijalista za sada se nije izjasnila o tome da li će sadašnji gradonačelnik Slavoljub ...

PODGORICA: Vatrogasci intervenisali 33 puta za nedjelju dana

Služba zaštite Glavnog grada protekle nedjelje intervenisala je 33 puta. Najbrojne intervencije su se odnosile ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *