Početna » PG INFO » Aktuelno » GLAVNI GRAD ZAPOŠLJAVA: Ako ste KVALIFIKOVANI prijavite se!

GLAVNI GRAD ZAPOŠLJAVA: Ako ste KVALIFIKOVANI prijavite se!

Glavni grad Podgorica, Sekretarijat za lokalnu samoupravu raspisao je javni konkurs za sekretara/ku Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Glavnog grada Podgorice. 

Traži se da kanididati posjeduju visoko obrazovanje u obimu 240 kredita CSPK-a, VII 1 nivo kvalifikacije obrazovanja, a zanimljivo je da pored građevinskog ili arhitektonskog fakulteta, dolazi u obzir i pravni fakultet.

Neophodne su vam tri godine radnog iskustva na poslovima rukovođenja ili drugim odgovarajućim poslovima koji zahtijevaju samostalnost u radu i položen stručni ispit za rad u državnim organima.

Rok za slanje prijava je 20 dana od dana objavljivanja oglasa odnosno od 07.08. 2017. 

Prijavu i CV sa kompletnom dokumentacijom u originalu ili ovjerenoj kopiji, dostaviti preko arhive, u roku od 20 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa, u zatvorenoj koverti, na kojoj je potrebno napisati: ime i prezime, adresu i kontakt telefon, naziv organa i radno mjesto, na adresu: Glavni grad Podgorica – Služba gradonačelnika, Trg ,,Nezavisnosti”bb(nova zgrada skupštine Glavnog grada) Podgorica, sa naznakom za: Javni konkurs – radno mjesto na koje učesnik konkuriše.

 

Check Also

PODGORICA: Počinje Internacionalni sajam knjiga 2017.

Internacionalni sajam knjiga Podgorica 2017. biće održan od 3. do 7. oktobra u objektu Capital ...

ORGANIZATORI: Mi smo primjer čojstva Marka Miljanova

Peta Povorka ponosa “Montenegro Prajd 2017”. održana je danas u Podgorici, pod motom “Čojstvom protiv ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *