OBUĆA UNO: Sva ljetnja obuća u POLA CIJENE! - Volim Podgoricu

OBUĆA UNO: Sva ljetnja obuća u POLA CIJENE!

  Kvalitetna ponuda, besprekorna usluga i najpovoljniji načini plaćanja su ono po čemu je Obuća UNO više od dvije decenije prepoznatljiva na crnogorskom tržištu.

Stalni popusti i sniženja, kao što je aktuelna akcija da se svi modeli iz ljetnje kolekcije mogu kupiti u pola cijene, nude vam mogućnost da odaberete idealan ljetnji par obuće među najpoznatijim svjetskim brendovima kao što su: Tamaris, S’Oliver, Alpina, Iceberg, Vittorio Virgili, Ambitious, US Polo, Fly London…

U radnjama obuće UNO možete iskoristiti mogućnost trgovine do 12 mjesečnih rata, uz izvrsnost kompletnog korisničkog iskustva i visok nivo kvaliteta post – prodajnih usluga.

Obuća UNO svoju poziciju na tržištu uspješno je gradila zajednički sa svojim kupcima, stvorivši imidž firme čiji program može da zadovolji i najzahtjevnije potrošače. O tome svjedoči i prestižno priznanje Customer's Friend, koje je kompanija dobila prije par mjeseci od švajcarske sertifikacione kuće ICERTIAS, kao prijatelj kupaca. Takođe je ponosni nosliac medalja: Best Buy – za najbolji odnos cijene i kvaliteta i Qudal – broj 1 u kvalitetu u Crnoj Gori.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi obuće UNO možete naći na Facebook stranici Obuca UNO, koja korisnike svakodnevno informiše o novim akcijama i popustima, novim kolekcijama koje možete potražiti u radnjama i nudi interesantne i vrijedne nagradne igre.

Iskoristite priliku da najbolje brendove kupite u pola cijene, i zato: Ne razmišljajte puno, dođite u UNO!!!   

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com