Početna » SPORT » Košarka » Saša Đorđević: Osjećamo veliku bliskost sa crnogorskim narodom

Saša Đorđević: Osjećamo veliku bliskost sa crnogorskim narodom

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je pred Trofej Beograda i meč sa našom reprezentacijom da osjeća veliku bliskost sa crnogorskim narodom.

 

Srbija i Crna Gora sastaće se u nedjelju od 21 sat, a prije toga će oba tima odmjeriti snage sa Grčkom, naš tim večeras, a domaćin turnira sjutra.

“Želim da pozdravim obje reprezentacije, koji su naši dragi gosti. Osjećamo veliku bliskost sa oba naroda, veću, naravno, sa Crnom Gorom, i vjerujem da će se to vidjeti na utakmicama. Crna Gora se brzinom svetlosti diže zahvaljujući viziji Boše i njegovih saradnika. Meni je čast da sjedim pored legende svjetske košarke kao što je Boša Tanjević. Iz dubine duše izražavam veliku zahvalnost njemu i mnogim njegovim kolegama sa ovih prostora koji su nas uputili na pravi put ili onaj koji oni misle da je pravi. Velika zahvalnost i sa lične i sa profesionalne strane”, rekao je Đorđević.

Dueli na Trofeju Beograda biće prvi za crnogorsku reprezentaciju nakon bazičnog dijela priprema za Eurobasket koje su odradili na Zlatiboru.

Check Also

Srbi i Hrvati zajedno pjevali Tompsonove pjesme na Jahorini (VIDEO)

Srbi i Hrvati u harmoniji. Na zimovanju na Jahorini oni su zaboravili na sve sjekire iz prošlosti i ...

Evo zašto su i Crnogorci na listi najvećih neznalica   

Kompanija Ipsos MORI sprovela je istraživanje u kojem je htjela da otkrije kakvo je znanje ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *