ISPOVIJEST VOZAČA PRINCEZE DAJANE: Prvi put govorio za medije nakon nesreće - Volim Podgoricu

ISPOVIJEST VOZAČA PRINCEZE DAJANE: Prvi put govorio za medije nakon nesreće

Vozač princeze Dajane Kolin Tebut juče je prvi put govorio za medije nakon 20 godina od kobne noći u kojoj je stradala Dajana. Tebut je u emisiji “Dobro jutro, Britanijo” priznao da bi volio da je on bio za volanom smatrajući da su te noći vozili prebrzo.

Kolin Tebut, jedan od njenih najpouzdanijih asistenata, otišao je u bolničku sobu u Parizu odmah nakon njene smrti riješen da se pobrine o detaljima koji slijede. Ispričao je da je na prozore stavio ćebad kako niko ne bi mogao da vidi šta se dešava unutra.

Govoreći o trenucima nakon smrti princeze Dajane, Tebut je ispričao da je bilo “vrlo teško i emotivno gledati osobu kako leži u krevetu, a ne u mrtvačnici“.

– Našao sam neke ventilatore da rashladim sobu, u kojoj je bilo veoma toplo. Dok sam šetao okolo, trepavice i kosa princeze su se pomjerale, što je bilo prouzrokovano vazduhom, i to me je dosta pogodilo. Morao sam da se okrenem, razmislim malo o svemu tridesetak sekundi i potom da nastavim sa onim što sam radio – priča on.

Prisjećajući se Dajane, rekao je da je imala smisla za humor i da se prema osoblju ophodila sa poštovanjem, ali je i dodao da je, kada je u pitanju kraljevska porodica, postojala granica, koju nije trebalo prelaziti.

– Nijednu prekornu rIJeč nisam čuo za dvIJe godine – rekao je.

– Te godine, prIJe nego što je umrla, bila je dobro i činilo se da uživa u životu i da je bila srećna – kaže Tebut.

(Alo)

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com