Početna » ŽIVOT + » Showbiz » ISPOVIJEST VOZAČA PRINCEZE DAJANE: Prvi put govorio za medije nakon nesreće

ISPOVIJEST VOZAČA PRINCEZE DAJANE: Prvi put govorio za medije nakon nesreće

Vozač princeze Dajane Kolin Tebut juče je prvi put govorio za medije nakon 20 godina od kobne noći u kojoj je stradala Dajana. Tebut je u emisiji “Dobro jutro, Britanijo” priznao da bi volio da je on bio za volanom smatrajući da su te noći vozili prebrzo.

Kolin Tebut, jedan od njenih najpouzdanijih asistenata, otišao je u bolničku sobu u Parizu odmah nakon njene smrti riješen da se pobrine o detaljima koji slijede. Ispričao je da je na prozore stavio ćebad kako niko ne bi mogao da vidi šta se dešava unutra.

Govoreći o trenucima nakon smrti princeze Dajane, Tebut je ispričao da je bilo “vrlo teško i emotivno gledati osobu kako leži u krevetu, a ne u mrtvačnici“.

– Našao sam neke ventilatore da rashladim sobu, u kojoj je bilo veoma toplo. Dok sam šetao okolo, trepavice i kosa princeze su se pomjerale, što je bilo prouzrokovano vazduhom, i to me je dosta pogodilo. Morao sam da se okrenem, razmislim malo o svemu tridesetak sekundi i potom da nastavim sa onim što sam radio – priča on.

Prisjećajući se Dajane, rekao je da je imala smisla za humor i da se prema osoblju ophodila sa poštovanjem, ali je i dodao da je, kada je u pitanju kraljevska porodica, postojala granica, koju nije trebalo prelaziti.

– Nijednu prekornu rIJeč nisam čuo za dvIJe godine – rekao je.

– Te godine, prIJe nego što je umrla, bila je dobro i činilo se da uživa u životu i da je bila srećna – kaže Tebut.

(Alo)

Check Also

OTKRIVENE TAJNE o smrti princeze Dajane

Iako se o njenoj smrti u Parizu pisalo i govorilo naširoko, a prenos sahrane pratilo ...

FOTO: Nikad prežaljena princeza Dajana danas bi napunila 54 godine!

Prije tačno 54 godine, na današnji dan se rodila Dajana Spenser, svima poznatija kao princeza ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *