Početna » ŽIVOT + » Showbiz » Ističu najljepše atribute: 3 kupaća kostima zbog kojih cijela Budva uzdiše za Lunom Đogani (FOTO)

Ističu najljepše atribute: 3 kupaća kostima zbog kojih cijela Budva uzdiše za Lunom Đogani (FOTO)

Popularna modna blogerka i ćerka Anabele Atijas ovih dana čini da se muškarcima na crnogorskom primorju vrti u glavi… 

Budući da odnedavno gradi karijeru kao modna blogerka, lijepa Luna čak i na plaži koristi priliku da pokaže sav svoj dar za modu, pa ne čudi što smo je već vidjeli u nekoliko veoma atraktivnih kombinacija.

 

 

#1 Bijeli bikini

 

1 / 3 FOTO: INSTAGRAM

 

Naizgled običan dvodelni kupaći kostim izdvaja interesantno sečenje donjeg dela. Ukoliko se kombinuje s belim japankama i, eventualno, upečaljtivim manikirom, dobićete fenomanalan beach look.

 

#2 Urbaniji model

 

 

Prošle dvije sezone kupaći kostimi s tračicama bili su apsolutni hit, a njima je ove godine dodat interesantan detalj: natpisi! Luna se opredjelila za efektan model s porukom God Save Queens.

 

#1 Jednodelni

 

 

Ipak, Luna na odmor nije ponijela samo bikinije, već smo imali priliku da je vidimo i u jednodijelnom kupaćem koji, ipak, izgleda veoma provokativno. Pored efektnog crnog modela, tu je i jedan zanimljiv kopstim bijele boje.

 

 

 

( GLOSSY.RS )
 

Check Also

Poznati plenarni predavači međunarodne sportske konferencije

Jubilarna 15. Međunarodana naučna konferencija „Transformacioni procesi u sportu – sportska dostignuća“ biće organizovana od 12. do ...

Kako je Citadela postala čuvar i simbol Budve

Citadela- objekat koji dominira Starim gradom Budve naslonila se na južni greben danas zaokružene urbane ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *