Početna » ŽIVOT + » Showbiz » OBEZBJEĐENJE JE IZBACILO SA SPLAVA: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!

OBEZBJEĐENJE JE IZBACILO SA SPLAVA: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!

Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gdje je obezbjeđenje nasrnulo na nju i gdje su joj nanete tjelesne povrede. Name, Ana se nedolično ponašala, zbog čega je obezbjeđenje moralo da je izbaci sa splava. 

 

Vodieljka je izašla u provod kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice, a kada se uz muziku i piće malo više opustila, usledila je brutalna reakcija članova obezbeđenja koji su je odvukli iz lože.

Mnogi su komentarisali da takvo ponašanje ne priliči majci dvoje djece, a Ana se sve do sada nije oglašavala na tu temu. Voditeljka je rešila da na sebi svojstven i duhovit način odgovori na prozivke.

Podsjetimo, Ana Mihajlovski se 2015. godine našla u jeku skandala kada je bila privedena jer je vređala policajce i radnike “Parking servisa” u momentu kada je “pauk” podigao njen auto, budući da je bio parkiran na nedozvoljenom mjestu.

Policija je voditeljku privela u PU Stari grad kako bi dala izjavu, međutim čim je stigla tamo rekla je da joj je loše i da je odvedu u Urgentni centar jer “održava trudnoću”.

Check Also

POGLEDAJTE VIDEO: Ana Mihajlovski se oglasila nakon izbacivanja sa splavova

  Voditeljku Anu Mihajlovski obezbjeđenje je izbacilo sa jednog beogradskog splava, gdje je proslavljala rođendan ...

Anu Mihajlovski pretukli na splavu! (FOTO)

Ona je sa sestrom i prijateljima došla u ovaj klub na vodi kako bi proslavili ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *