Početna » ŽIVOT + » Showbiz » OBEZBJEĐENJE JE IZBACILO SA SPLAVA: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!

OBEZBJEĐENJE JE IZBACILO SA SPLAVA: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!

Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gdje je obezbjeđenje nasrnulo na nju i gdje su joj nanete tjelesne povrede. Name, Ana se nedolično ponašala, zbog čega je obezbjeđenje moralo da je izbaci sa splava. 

 

Vodieljka je izašla u provod kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice, a kada se uz muziku i piće malo više opustila, usledila je brutalna reakcija članova obezbeđenja koji su je odvukli iz lože.

Mnogi su komentarisali da takvo ponašanje ne priliči majci dvoje djece, a Ana se sve do sada nije oglašavala na tu temu. Voditeljka je rešila da na sebi svojstven i duhovit način odgovori na prozivke.

Podsjetimo, Ana Mihajlovski se 2015. godine našla u jeku skandala kada je bila privedena jer je vređala policajce i radnike “Parking servisa” u momentu kada je “pauk” podigao njen auto, budući da je bio parkiran na nedozvoljenom mjestu.

Policija je voditeljku privela u PU Stari grad kako bi dala izjavu, međutim čim je stigla tamo rekla je da joj je loše i da je odvedu u Urgentni centar jer “održava trudnoću”.

Check Also

Klinicki centar Crne Gore

INCIDENT U KLINIČKOM: “Dr Peruničić je vikao: Izbacite mi ovu st..u iz kancelarije!”

Nakon incidenta u Kliničkom centru, u kojem je napadnut, verbalno i fizički, internista Centra za kardiologiju ...

INCIDENT NA SVADBI: Dala sam MLADOJ 200 eura i OGRLICU, a onda me je umalo PREBILA njena majka!

    Marijana (24) iz Užica rešila je da ispriča neprijatno iskustvo sa svadbe njene ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *