Početna » ŽIVOT + » Showbiz » OBEZBJEĐENJE JE IZBACILO SA SPLAVA: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!

OBEZBJEĐENJE JE IZBACILO SA SPLAVA: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!

Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gdje je obezbjeđenje nasrnulo na nju i gdje su joj nanete tjelesne povrede. Name, Ana se nedolično ponašala, zbog čega je obezbjeđenje moralo da je izbaci sa splava. 

 

Vodieljka je izašla u provod kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice, a kada se uz muziku i piće malo više opustila, usledila je brutalna reakcija članova obezbeđenja koji su je odvukli iz lože.

Mnogi su komentarisali da takvo ponašanje ne priliči majci dvoje djece, a Ana se sve do sada nije oglašavala na tu temu. Voditeljka je rešila da na sebi svojstven i duhovit način odgovori na prozivke.

Podsjetimo, Ana Mihajlovski se 2015. godine našla u jeku skandala kada je bila privedena jer je vređala policajce i radnike “Parking servisa” u momentu kada je “pauk” podigao njen auto, budući da je bio parkiran na nedozvoljenom mjestu.

Policija je voditeljku privela u PU Stari grad kako bi dala izjavu, međutim čim je stigla tamo rekla je da joj je loše i da je odvedu u Urgentni centar jer “održava trudnoću”.

Check Also

INCIDENT U SKUPŠTINI: U salu ulazilo i obezbjeđenje

U Skupštini Crne Gore danas je došlo do incidenta kada se potpredsjednik Branimir Gvozdenović verbalno ...

HAOS NA SUĐENJU: Udaljeni Mandić i Knežević…

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević udaljeni su iz sudnice do kraja dokaznog ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *