Početna » NOVOSTI » Društvo » Slovenci pošli na ljetovanje, a onda ih SJEKIROM jurila DOMAĆICA

Slovenci pošli na ljetovanje, a onda ih SJEKIROM jurila DOMAĆICA

Ljetovali su u apartmanu u Starigradu samo jedan dan, a onda su dobili “otkaz” zbog glasne muzike i na kraju jedva utekli pred sjekirama domaćice!

Ovako se ukratko može opisati pokušaj četvorice mladića da se odmore u gradiću kraj Zadra. O turističkom “nesporazumu” juče bruje mediji iz obje zemlje.

 Prema pisanju “Jutarnjeg lista”, bezbrižno ljetovanje četvorice Slovenaca trajalo je kraće od dana. Gazdarica ih je “šutnula” odmah pošto su joj zasmetali decibeli. Prethodno se obezbijedila “zasjedom” na parkingu.

Kako su za Slovenačku televiziju ispričali isprepadani momci, žena im je uz najamninu sobe za dan tražila i 25 evra za čišćenje apartmana. Nisu htjeli da plate pravdajući se da nisu stigli da ga isprljuju.

– Na parkingu su nas dočekala dva meštanina sa velikom sjekirom i dvometarskom željeznom palicom. Počeli su da lupaju po autu u koji smo ušli, razbivši staklo na zadnjim vratima i oštetivši karoseriju. Jedan od nas je završio u bolnici – svjedočio je jedan od napadnutih za Slovenačku TV.

Zadar

Foto: Goran Jović / ArhivaZadar

Oglasila se i gazdarica, preko TV Planet.

– Kuća je bila puna gostiju, a oni su donijeli zvučnike, upalili glazbu, plesali, skakali, vikali. Tako da nisu oni imali probleme s nama, nego mi s njima – rekla je.

Kako dalje izvještavaju Slovenci, jedan od “linčovanih” je ispričao kako su im napadači priprijetili da se ne vraćaju, inače će na njih nasrnuti 20 ljudi. On je uvjeren da je gazdarica “naručila” napad.

Neka je sram Sloveniju

Za Pop TV strašna vlasnica turističkog “kapaciteta” je izjavila.

– Meni se stvarno o tome više ne raspravlja jer tu nema nikakve moje greške, nego njihove. A to njihovo ponašanje kako je bilo… Mogu se sramiti i čitava vaša država i njih četvoro – rekla je gazdarica.

 

Porparol Zadarske policije Elis Žodan rekao je poslije da nikakva dojava protiv Slovenaca nije stigla u Upravu.

Check Also

Užasan prizor samo 700 metara od plaže u Sutomoru, IMA LI KRAJA?

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Ne dozvolite da vam “uvale” plažni mobilijar za paprene pare: Slobodno ponesite svoj suncobran i peškir

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *