Bolt: Šta ću da radim? Prvo idem negdje da popijem piće, dva, možda i malo više - Volim Podgoricu

Bolt: Šta ću da radim? Prvo idem negdje da popijem piće, dva, možda i malo više

Izašao je na stadion, stavio ruku na srce i posljednji put pozdravio publiku u trenerci sa natpisom Jamajka.

Nije to uradio u subotu uveče, već je povrijeđen i potišten napustio Olimpijski stadion u Londonu, nakon odustajanja sa trke štafeta na 4×100 metara.

Ostao je dužan i medijima, odnosno široj svjetskoj javnosti, sa kojom je podijelio planove za blisku i dalju budućnost.

“Šta planiram? Prvo idem negdje da popijem piće, dva, možda i malo više. Bilo je ovo stresno takmičenje, potrebno mi je opuštanje, a ja se najbolje opuštam na nekoj dobroj zabavi”, rekao je Bolt na pres-konferenciji.

Bolt nije samo sportista, jedan od najvećih koje je svijet ikada vidio, nije samo najbrži čovjek svih vremena – on je neko ko uživa i u životu, i koji sve što radi, radi od srca.

Nikada nije krio da uživa u noćnim provodima, njegove ljubavne afere su, takođe, punile stupce svjetskih medija. Nikada ga nisu pogađale priče “oko staze”, jer je posebno ponosan, kaže, na jedno:

“Dokazao sam svijetu da neko može da bude veliki i bez dopinga. To je moja pobjeda”, kazao je Bolt.

Kada je nakon Olimpijskih igara u Riju, objavio da se povlači, odmah su krenule priče – kada će da se vrati.

“Ne, nema toga. Neću biti jedan od onih koji se vraćaju, rizikujući da ugroze reputaciju. Nema potrebe za tim”, kazao je Bolt.

To što je karijeru završio bronzanom medaljom na 100 metara i odustajanjem u štafeti, ne može da umanji sve što je uradio za atletiku, i sport uopšte.

“Kada sam izgubio trku na 100 metara, neko mi je rekao da je i Muhamed Ali poražen u posljednjoj borbi. Dokazivao sam se godinama, uradio mnogo toga i siguran sam da će me ljudi pamtiti kao šampiona, a ne nekoga ko je izgubio jednu trku, ili se povrijedio u posljednjoj”, naglasio je Bolt. 

Vijesti

1 komentar

  1. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com