Dodik: Vlada RS-a treba da finansira film o Radovanu Karadžiću - Volim Podgoricu

Dodik: Vlada RS-a treba da finansira film o Radovanu Karadžiću

  

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je komentarisao informaciju o snimanju serije o životu Alije Izetbegovića,  i povodom toga predložio da Vlada RS finansira snimanje filma o Radovanu Karadžiću.

 

Dodik je dodao da Radio-televizija Republike Srpske treba da snimi film o Radovanu Karadžiću i njegovom “učešću u borbi za slobodu srpskog naroda”.

Dodik je rekao da Vlada RS-a treba da obezbijedi sva neophodna sredstva da bi taj film u najskorije vrijeme bio snimljen.

“Ako može Alija Izetbegović da ima taj film uz asistenciju sina Bakira onda ne vidim razlog zašto ne bi bio snimljen film o Radovanu Karadžiću i njegovoj ulozi”, zaključio je Dodik, javlja Srna.

Dodik je podsjetio da je Bakir Izetbegović, koji je podsjetio snimanje filma o njegovom ocu, i  prije nekoliko dana rekao da nastavlja politiku svog oca, što je bilo poznato predstavnicima SDS-a i PDP-a u zajedničkim institucijama koje nijesu reagovale.

“Nastavljajući put takvog Alije Izetbegovića, pa taman i od njegovog sina, bilo je suvišno ne prokomentarisati od Mladena Ivanića i drugih koji se u posljednje vrijeme busaju u prsa da stoje u odbranu srpskih nacionalnih interesa. Bakiru Izetbegović koji ima prezime, a nema ime, jedino preostaje da nastavi i realzuje politiku svog oca”, napomenuo je Dodik.

Radio Sarajevo

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com