PODGORICA: Mugošin sin prodao stan od 217 kvadrata - Volim Podgoricu

PODGORICA: Mugošin sin prodao stan od 217 kvadrata

Marko Mugoša,  sin Miomira Mugoše, nekadašnjeg gradonačelnika Podgorice i aktulenog ambasadora Crne Gore u Sloveniji, prodao je komforni stan od 217 kvadrata na šestom spratu poslovno stambenog kompleksa “Cijevna commerc”, preko puta zgrade Radio- televizije Crne Gore.  Novi vlasnici luksuzne nekretnine, koji su se prije tri dana zvanično uknjižili u katastarsku evidenciju Uprave za nekretnine,  su podgorička kompanija “Omniauto – AS” i Podgoričanin D.Š.

Ne zna se tačno koliko je mlađi Mugoša prodao  nekretninu, ali je stan  prije mjesec založen na iznos od 235 hiljada eura, kao garant kompaniji “Omniauto – AS” da će kredit vratiti jednoj crnogorskoj banci. Na stan je u katastru i dalje upisano opterećenje  na ime kredita od 4,9 miliona eura, koji je kompanija koja je gradila zgradu uzela od banke. 

Mugošin sin je osnivač nekoliko firmi, a iako mlad, vlasnik je nekoliko stanova i poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama u Podgorici. 

Uvidom u katastarsku evidenciju Uprave za nekretnine, na  ime Marka Mugoše se  i dalje vodi stan u luksuznoj zgradi na mjestu nekadašnje Mljekare od 215 kvadrata, kao i četiri garažna mjesta u podrumu.   I na tu nekretninu mladi Mugoša ima kreditno opterećenje od 150 hiljada eura.

Mladi biznismen na svoje ima i poslovni prostor u zgradi Vektra od 82 kvadrata, gdje i njegov brat Miljan, takođe ima poslovni prostor. U svojini ima i poslovni prostor od 73 kvadrata, a u nasljeđe je od oca dobio dvospratnu kuću od 220 kvadrata u Tološima.

Marko dugi niz godina ima firmu Monteverde, a nedavno je registrovao i dvije firme Skadar Lake View i Edmundo, za koje mediji spekulišu da želi da se okrene i biznisu izgradnje hotelskih kapaciteta na Skadarskom jezeru. 

Vijesti

1 komentar

  1. Splacine i pljake i jedan i drugi! Vidji im face, umislili da su Egipacki Faraoni, a obicne smrde i neznalice, dzemperasi i korunpirani politicari. Ish velikog mi dostignuca! A mrste jadovi u SPuz tamo vi je mjesto ka i vecini iz upravnog odbora DPSa, najvece Sekte u Crnoj Gori!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com