UPALIO SE ALARM: Ana Nikolić teška 125 kg! - Volim Podgoricu

UPALIO SE ALARM: Ana Nikolić teška 125 kg!

 

Ana Nikolić je presrećna što su ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta postali roditelji, međutim, lijepa pjevačica je, videvši kazaljku na vagi, ogledalo, a ponajviše nalaze ljekara o povišenom šećeru i pritisku, deset dana poslije porođaja shvatila da je vrag odnio šalu, te se već bacila na dijetu.

 

Pjevačica, koja trenutno, navodno, ima čak 125 kilograma, ne samo što je zgrožena svojim izgledom, nego je i uplašena za zdravlje, tako da je čvrsto riješila da debljini stane na put.

“Ana je uvijek vodila računa o izgledu, ali se posljednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvijek najljepša, bez obzira na kilograme. Kada je ostala u drugom stanju, pustila je na volji svom hedonizmu i riješila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja”, priča sagovornik blizak majci male Tare i dodaje da se Ana ubrzo pokajala zbog ove nepromišljene odluke:

“Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je pretjerala kada su je ljekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak”.

Kilažu je lako dobiti, ali ju je teško izgubiti. Ani se ranije dešavalo da nabaci do desetak kilograma koje je uspijevala da skine dijetama i treninzima, međutim, ovo će biti teži zadatak. Za početak, izbacila je iz ishrane tijesto, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi.

A da bi sve ipak išlo brže, Nikolićevoj će pomoći majka Miljana koja rukovodi fitnes-centrom koji joj je otvorila ćerka.

Alo.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com