MASOVNA TUČA NASRED BULEVARA: Intervenisala policija, uhapšeno sedam osoba - Volim Podgoricu

MASOVNA TUČA NASRED BULEVARA: Intervenisala policija, uhapšeno sedam osoba

Pripadnici Interventne jednice budvanske policije zaustavili su preksinoć masovnu tuču na gradskom bulevaru kod hotela „Šajo“, u kojoj je došlo do sukoba četiri Tutinca i tri radnika Komunalnog preduzeća. 

Svi akteri su uhapšeni, a juče privedeni sudiji za prekšraje zbog remećenja javnog reda i mira. 

Brzom intervencijom policije spriječeno je da akteri tuče ne zadobiju teške tjelesne povrede. Deblji kraj su izvukli radnici komunalnog preduzeća, jer su Tutinci bili fizički spremniji. 

A do sukoba je došlo kada se vozilo komunalnog preduzeća, takozvani „smećar“, parkiralo kako bi se  ispraznio  otpad sa kontejnerske stanice na glavnom bulevaru. 

Došlo je do zastoja u saobraćaju i nastala je kolona, a u vozilu odmah  iza „smećara“ bili su otac, dva sina i sinovac, rodom iz Tutina.

Nervoza zbog zastoja uslovila je da se započne prepirka. 

Navodno nju su započeli komunalci, koje su sa svih strana počeli da prozivaju da požure. 

Međutim, ubrzo iz automobila su izašli Tutinci, jedan po jedan, što su učinili i komunalci, pa je prvo došlo   do prepirke kada su jedni druge psovali, da bi se završilo opštom tučom, pred brojnim očevicima. 

Interventna jedinica je odmah stigla, nakon što je  stanici policije prijavljen incident, te rastavila aktere nesvakidašnje tuče.

Po službenoj dužnosti podnijete su prekršjane prijave, nakon što su sva sedmorica privedeni i saslušani u stanici policije. Sudija za prekršaje juče je izrekao novčane kazne od po 350 eura za svu četvoricu Tutinaca, jedan radnik Komunalnog je oslobođen, drugi je prošao sa ukorom, dok je treći uslovno kažnjen.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com