PODGORICA: “Pucale su flaše NA SVE STRANE, dvoje na NOSILA, udariše na policajca…” - Volim Podgoricu

PODGORICA: “Pucale su flaše NA SVE STRANE, dvoje na NOSILA, udariše na policajca…”

Stanari podgoričke zgrade zvane Lepa Kata iznad kafane zvane “Kod Bebe” su očajni jer gotovo svakodnevno sa svojih terasa prisustvuju scenama koje podsjećaju na američke akcione filmove! 

Sinoć su imali samo jednu od “burnih” noći, a kako su rekli za portal Volim Podgoricu, više ne znaju šta da rade i kako da se zaštite!

“To je bruka šta se radi u tu kafanu, sinoć su došla dvoja kola hitne pomoći, troje kola policije, dva motora sa policijom jskočiše. Pucaju flaše, lete na sve strane, nose povrijedjene, na nosila dvoje, a trećeg medicinsko osoblje iznedju sebe, katastrofa!, slikovito opisuje čitateljka našeg portala svoje besane noći i pogled sa terase!

“Udariše policajca, policija uzvrati pendrecima. Dodje ekipa za uvidjaje. Sve se završi, kafana osta da radi do jutros oko 6h kad je došla gazdarica, i opet svadja sa konobaricom. Ali kafana i dalje radi i što je najgore što će opet doći do tuče”, očajna je ova Podgoričanka. Ona se pita “ko stoji iza te Bebe i čije je prodajno mjesto ta njena kafana”.

“A stanari su na muku od prosipanja vode po njima, do svadjanja i ućutkavanja sa balkona. Onda ona počne da viče na stanare i tako u krug”, zaključuje naša čitatetljka i apeluje da neko, konačno, zaustavi, kako kaže, “horor” koji proživljavaju. 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com