PORODICA ĐURIŠIĆ: Mi ne odustajemo! - Volim Podgoricu

PORODICA ĐURIŠIĆ: Mi ne odustajemo!

Taj falcifikovani potpis je jedini dokumenat koji postoji u njihovoj domumentaciji i osim u njihovim rukama ne postoji ni u jednoj instituciji i ni na jednom mjestu gdje bi po zakonu morao da se nalazi, kao ni ikakav predmet niti dokumentacija za pomenutu zemlju, piše u saopštenju porodice Đurišić koje je dostavljeno našem portalu.

Saopštenje Đurišića prenosimo integralno:

Upravni sud je nasao da drugostepeno rešenje nije dovoljno obrazloženo. Ovaj razlog može uvijek da se navede kada hoćeš da poništi rešenje.

Sada poslije odluke Upravnog suda mogu da se dese dvije situacije:

1) da Ministarstvo ponovo odbije zalbu i napise bolje obrazlozenje
2) da Ministarstvo ponisti prvostepeno rešenje i nalozi Katastru da zakaze usmenu raspravu i provede dokaze- uvide u sporazume na koje su se pozvali u zalbi. U tom slučaju i mi učestvujemo u postupku i dostavit ćemo im nalaze grafologa da su potpisi na sporazumima falsifikovani. (Grafolozi koje je sud angazovao iz dva navrata su dokazali da je potpis grubi falsifikat)

Nase mišljenje je da ce se desiti ova druga situacija. Na sve moguce nacine pokusavaju da oduze ovaj problem. Da prebace sve na neku drugu vlast koja se ocekuje u aprilu mjesecu.

Postavlja se pitanje, zasto niko nikada nije pomenuo krivotvoreni potpis Dragutina Djurisica koji su u dva navrata grafoloski vjestaci odredjeni od strane crnogorskih sudova, prvo Slobodan Sekulic  2006. god i  Veselinka Nikcevic 2015. god. proglasili kao falsifikat.   Taj falcifikovani potpis je jedini dokumenat koji postoji u njihovoj domumentaciji i osim u njihovim rukama ne postoji ni u jednoj instituciji i ni na jednom mjestu gdje bi po zakonu morao da se nalazi, kao ni ikakav predmet niti dokumentacija za pomenutu.zemlju. To govori dovoljno o svoj ovoj ujdurmi koju je  opstina Podgorica uperila protiv nase porodice. Mi odustati necemo do konacnog raskrinkavanja ove kriminogene Druzine.

Navedeno rjenje nema nikakve veze sa cinjenicom da cemo nakon isteka roka od 15 dana ako Opstina Podgorica ne dokaze da sporna zemlja nije nasa svojina ponovo naseliti i zagraditi svoju imovinu. 

1 komentar

  1. I would like to show my thanks to you just for bailing me out of this problem. Right after researching through the world wide web and seeing strategies which are not helpful, I figured my entire life was gone. Existing minus the approaches to the issues you’ve fixed through your main guideline is a crucial case, and ones that would have in a negative way damaged my entire career if I hadn’t discovered your website. Your primary ability and kindness in playing with all things was precious. I am not sure what I would have done if I hadn’t come across such a solution like this. I’m able to at this moment look forward to my future. Thanks for your time very much for this impressive and result oriented guide. I won’t be reluctant to refer the sites to any person who should receive direction on this problem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com