Početna » ŽIVOT + » Horoskop » SA NJIMA JE ŽIVOT MNOGO LAKŠI: Blago vama ukoliko imate pored sebe ovaj divni horoskopski znak

SA NJIMA JE ŽIVOT MNOGO LAKŠI: Blago vama ukoliko imate pored sebe ovaj divni horoskopski znak

 

 

Blago vama ukoliko pored sebe imate ovaj divni znak Zodijaka.

Naravno, riječ je o Vagama.

Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam.

Partnerstvo je veoma važno za Vagu, posebno ono koje je na ličnom nivou. Sa svojim pobjedničkim mentalitetom i kooperativnošću nisu skloni da budu dugo sami.

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma. U prirodi joj je da je inspirišu interesantne knjige, nesavladive diskusije i zanimljivi ljudi što joj rastjeruje dosadu.

Vladajuća planeta Vage je ljubitelj lijepih stvari – Venera, pa je kvalitet uvek važniji od kvantiteta za osobe u ovom znaku. Okružene su umjetnošću, muzikom i prelijepim mjestima kako bi mogle da dostignu svoj puni potencijal. Pošto su po prirodi kooperativne, vrlo često rade sa drugima na kreativnim projektima.

Vagu fascinira ravnoteža i simetrija. Često su to osobe koje cijene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gdje god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu skloni suočavanju bez razloga i više vole da sačuvaju mir, gdje je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu tako i Vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su sami.

Najveći problem za Vage je kada su prinuđene da biraju stranu. Ponekad provedu previše vremena u spoznaji i argumentaciji svake strane pa zaborave da uopšte imaju svoje mišljenje. Često se i rasplinu u svojoj neodlučnosti.

Nije rijetko vidJeti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj “svetoj” ravnoteži kojoj toliko teže.

Noizz.rs

Check Also

Pun Mjesec u Vagi: Izbjegavajte sukobe, veće napore i riskantne situacije

Spomenuti planetarni uticcaji najjače će pogađati Ovnove rođene između 27. marta i 4. aprila, Rakove ...

PAZITE SE! Sa ovim znakom u horoskopu nikada ne znate na čemu ste

Ponašaće se dobro i nježno prema vama, a jedan dan će vas samo iznenaditi svojom ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *