Marijana Zlopaša snimila spot za pjesmu “Tražim ljubav” (VIDEO) - Volim Podgoricu

Marijana Zlopaša snimila spot za pjesmu “Tražim ljubav” (VIDEO)

Marijana Zlopaša snimila je spot za novu pesmu “Tražim ljubav”. Kompozitor ove balade je Goran Kovačić, poznat po velikom broju napisanih hitova za Aleksandru Radović i Jelenu Tomašević, dok su tekst zajedničkim snagama napisali Marijana i on.

Spot je sniman u predivnom ambijentu restorana Clandestino, Ada Bojana, a tim koji je Zlopaša odabrala za realizaciju čine Danilo i Tony Pendo i Bane Kljajić. Poznata po istančanom modnom ukusu, Marijana je sama odradila stajling za snimanje, dok je frizuru prepustila Zorani Vukčević, a šminku Snežani Karović.

Marijana u poslednjih godinu dana aktivno nastupa u formi akustičnog tria, u pratnji Marka Prentića i EnesaTahirovića, negujući džez muzički izraz u koji pretoči i pop hitove i evergrine. Takodje, sakupljanje pesama za novi album je u toku, te će u narednom periodu biti posvećena i snimanju u studiju. Ona ne krije zadovoljstvo novom pesmom i spotom i kaže da ljubav stoji iza svega sto radi:

– Ljubav je nekako moj pokretac i inspiracija za sve, pa tako i za novu pesmu “Trazim ljubav” , koju je komponovao sjajni izvrsni kompozitor i gitarista Goran Kovačić, a tekst smo zajedničkim idejama i senzibilitetom spojili u jednu jako lepu, nežnu, a opet veoma jaku priču. Pored mog prepoznatljivog muzičkog stila kakvim odiše pesma, mislim da će publika osetiti i specifičnu emociju koju nosi baš ovaj novi trenutak u kome opet snimam, na svoje veliko zadovoljstvo. Zaista sam uživala, kako pevajući pesmu u studiju- tako i snimajuci e radila spot i ja pogodili atmosferu i sensibilitet i nadam se da ćete uživati!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com