PODGORICA: Evo koliko če koštati nove grobnice - Volim Podgoricu

PODGORICA: Evo koliko če koštati nove grobnice

Preduzeće „Pogrebne usluge” traži najpovoljnijeg izvođača koji će izgraditi grobnice različitih tipova i prateću infrastrukturu, u sklopu VI faze proširenja groblja „Čepurci”.

Za taj posao preduzeće je namijenilo 360.000 eura. 

Iz tog preduzeća je medijima ranije saopšteno da će, između ostalog, groblje dobiti  još jednu kapelu i mrtvačnicu. 

Tender za odabir najpovoljnijeg izvođača je raspisan po skraćenoj proceduri od 22 dana, jer su „postojeći kapaciteti grobnica svedeni na minimum, pa je potrebno što hitnije završiti radove na izgradnji grobnica”.

Grobnice će se graditi po  Glavnom projektu proširenja gradskog groblja ‘’Čepurci’’ VI faza, koju je izradio projektant ‘’M-ing inženjering” iz Podgorice, a revidovao “Studio faadu”. 

Preduzeće “Pogrebne usluge” je nedavno raspisalo i tender, procijenjen na 98.000 eura, za izgradnju ogradnog zida oko dijela groblja “Čepurci” koji će biti proširen.

Javno otvaranje ponuda za izgradnju ogradnog zida održaće se 29. avgusta u 11.30 sati, a za izgradnju grobnica petog septembra u 11.30 sati, u prostorijama  preduzeća  “Pogrebne usluge” u Ulici 8. marta.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. Hi there, I discovered your web site by way of Google even as looking for a comparable subject, your website came up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com