PODGORICA: Skup povodom jučerašnjeg monstruoznog vješanja psa - Volim Podgoricu

PODGORICA: Skup povodom jučerašnjeg monstruoznog vješanja psa

Jutros je na inicijativu grupe građana i nevladinih organizacija organizovan skup povodom jučerašnjeg monstruoznog vješanja psa u naselju Mareza u Podgorici. Skup je počeo u 10 časova na platou ispred restorana “Mareza”, a prema riječima prisutnih, na ovakav potez ih je navelo to što nadležni organi ne procesuiraju ovakve slučajeve. 

Prisutnima se ispred NVO Prijatelji životinja Podgorica obratio Dragoje Vlahović. On je pozvao nadležne organe da odrade svoj dio posla, kako bi počinilac ovoga djela dobio zasluženu kaznu. On je naveo da bi kazna izrečena počiniocu trebala da posluži kao primjer kako će proći svako ko se drzne da uradi nešto slično ovome. Vlahović je takođe pozvao da se i oni stari predmeti, koji nisu procesuirani, izvade iz ladica, a počinioci privedu licu pravde. 

U vrijeme održavanja skupa, na drugom kraju Mareze inspektori podgoričkog Centra bezbijednosti su na mjestu vješanja psa uzimali izjave od zaposlenih i izuzimali snimke sa nadzornih kamera. Nakon obraćanja novinarima, okupljeni su u pratnji policije pošli do kapije pomenutog hangara, koja je bila zaključana. Nakon toga su se okupljeni razišli, a predstavnici NVO-a su pošli u Osnovno državno tužilaštvo, gdje su podnijeli prijavu protiv NN počinioca. 

Da posjetimo, juče su radnici na Marezi pronašli psa obješenog o terasu jednog od magacina koji se nalaze na nikšićkom putu. Radi se o psu koji je tu bio privremeno smješten, a o kome su brinuli zaposleni. Na ovom mjestu ima još pasa, pa se svi sa pravom brinemo za njih, ukoliko počinilac ne bude otkriven i kažnjen.

3 komentara

  1. Jadan pas, e tako Dule Radijator vijesa majke, vijesa politicke protivnike, vjesa gradjane, vjesa porodicu Djurisic, vjesa DPS evo nas skoro 3 pune decenije! Ali nece zadugo!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com