PRIJAVLJEN ZA NASILJE U PORODICI: Starcu oduzeli oružje i eksploziv - Volim Podgoricu

PRIJAVLJEN ZA NASILJE U PORODICI: Starcu oduzeli oružje i eksploziv

Slu­žbe­ni­ci Cen­tra bez­bjed­no­sti Bar pod­ni­je­će dr­žav­nom tu­ži­o­cu u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Ba­ru kri­vič­nu pri­ja­vu pro­tiv I.V. (88) iz Ba­ra jer su pre­tre­som nje­go­ve ku­će pro­na­đe­ni pi­štolj, start­ni pi­štolj, mu­ni­ci­ja i de­to­na­tor­ski šta­pi­ni u ile­gal­nom po­sje­du.

Oruž­je i eks­plo­ziv pro­na­đe­ni su u ku­ći Ba­ra­ni­na po­što je pri­ja­vljen zbog na­si­lja u po­ro­di­ci. Shod­no pri­ba­vlje­noj na­red­bi su­di­je za is­tra­gu Osnov­nog su­da u Ba­ru, bar­ski po­li­caj­ci su iz­vr­ši­li pre­tres sta­na i dru­gih pro­sto­ri­ja u vla­sni­štvu I.V. Pre­tre­som su pro­na­đe­ni i od­u­ze­ti pi­štolj mar­ke „pi­e­tro be­re­ta” ka­li­bra 7,65 mm sa okvi­rom i se­dam me­ta­ka, pla­stič­na ku­ti­ja sa 17 me­ta­ka, šest pa­tro­na za lo­vač­ku pu­šku, spo­ro­go­re­ći šta­pin du­ži­ne osam me­ta­ra, br­zo­go­re­ći šta­pin du­ži­ne 10 me­ta­ra i start­ni pi­štolj.
– O do­ga­đa­ju je upo­znat nad­le­žni tu­ži­lac po či­jem na­lo­gu će pro­tiv I.V. bi­ti pod­ni­je­ta kri­vič­na pri­ja­va u re­dov­nom po­stup­ku, zbog osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com