Uhapšen Podgoričanin Božidar Savović (45) jer je OBJESIO PSA na Marezi - Volim Podgoricu

Uhapšen Podgoričanin Božidar Savović (45) jer je OBJESIO PSA na Marezi

Podgorička policija uhapsila je Podgoričanina Božidara Savovića (45) zbog sumnje da je juče objesio psa na Marezi.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su u kratkom roku ubistvo psa čija je fotografija, obješenog o kanap, objavljena juče na društvenim mrežama. Osumnjičeno lice je identifikovano i lišeno slobode. Radi se o B.S. (45) iz Podgorice koji će tužiocu biti priveden uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa, saopšteno je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

PODGORICA: Užasna slika na Marezi, OBJESILI psa jer je pojeo 3 kokoške!?

Naime, službenici CB Podgorica su, odmah po objavljivanju uznemirujuće fotografije obješenog psa, samoinicijativno preduzeli operativne mjere i radnje koje su ubrzo dovele do identifikovanja B.S. Od njega je uzeta izjava a daljim radom na terenu pronađen je i leš psa.

Sumnja se da je B.S. prije dvije večeri počinio ovo krivično djelo u naselju Mareza. Fotografija obješenog psa objavljena je juče. Leš psa je danas otkriven u mjestu Daljam.

Osumnjičeni B.S. je lišen slobode i biće u zakonskom roku priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, saopšteno je našem portalu.

(TV Vijesti/Volim Podgoricu)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com