BRAVO, LJUDI! Opština obezbijedila materijal, mještani sagradili kuću porodici sa troje djece (FOTO) - Volim Podgoricu

BRAVO, LJUDI! Opština obezbijedila materijal, mještani sagradili kuću porodici sa troje djece (FOTO)

Lokalna uprava Petnjice je, zajedno sa MZ Trpezi, inicirala izgradnju porodične kuće za Admira Huremovića mladog porodičnog čovjeka, koji ima suprugu i troje maloljetne djece.

Porodica Huremović je živjela u trošnoj kući pa je bila velika opasnost od urušavanja.

“Takvom stanju su dosta doprinijele prošlogodišnje poplave i bilo je nužno preduzeti konkretne korake. Mještani MZ Trpezi su pomogli oko izvođenja radova, a opština je obezbijedila građevinski materijal. Pored izvođenja građevinskih radova na ovoj kući, mještani MZ Trpezi i građani iz ostalih mjesta sa područja opštine, uputili su i dobrovoljne novčane priloge.

Koristim priliku da sve ljude dobre volje, zamolim da se uključe u akciju i shodno sopstvenim mogućnostima doniraju novac kako bi do kraja građevinske sezone završili izgradnju kuće. Vjerujem da će se i Minstarstvo rada i socijalnog staranja uključiti, a mi ćemo uputiti zahtjev za podršku. Takođe želim da pohvalim našu dijasporu koja je dala doprinos. Prateći dosadašnja iskustva u ovakvim ili sličnim situacijam, doprinos ovoj akciji daće i Radio Petnjica”, rekao je predsjednik opštine Petnjica Samir Agović.

(Radopetnjica.me/DENIS BOŽOVIĆ)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com