UHAPŠENA TRI MLADIĆA: Prišli ženi i prijetili pred mužem i ćerkom da će joj zapaliti kuću, ako im ne preda novac - Volim Podgoricu

UHAPŠENA TRI MLADIĆA: Prišli ženi i prijetili pred mužem i ćerkom da će joj zapaliti kuću, ako im ne preda novac

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su juče u kratkom vremesnkom periodu identifikovali i lišili slobode tri lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo iznuda u pokušaju, kazali su iz Uprae policije portalu ,,Volim Podgoricu”.

 

Naime, službenici CB Bar su, 17.08.2017. godine u kratkom vremenskom periodu, nakon blokade lica mjesta identifikovali i lišili slobode I.M. (22), D.H. (20) i E.B. (20), sva tri lica su iz Bara, zbog sumnje da su počinili krivično djelo iznuda u pokušaju. Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su oko 20,30 časova u naselju Brbot, Stari Bar, po predhodnom dogovoru, parkirali dva putnička motorna vozila marke „VW Turan“ i „Audi A-4“ u neposrednoj blizini porodične kuće ostećene E.D. iz SAD-a, u cilju opservacije, čekajući da se oštećena vrati kući. Nakon dolaska oštećene ispred kapije porodične kuće, osumnjičeni koriste trenutak kada oštećena zaustavlja svoje vozilo iz kojeg izlazi njen suprug, nakon čega prilaze vozilu i oštećenoj, kako se sumnja, upućuju ozbiljne prijetnje da im preda novac, jer su uvjereni da oštećena posjeduje novac zato što je američki državljanin. Tom prilikom, sumnja se, osumnjičeni nastavljaju sa upućivanjem prijetnji da će oštećenoj zapaliti kuću i slomiti vozilo ukoliko im ne preda novac koji ima kod sebe. Nakon toga, u zaštitu supruge i maloljetne ćerke koja se nalazila sa njima, staje suprug J.Č. Osumnjičeni se udaljavaju sa lica mjesta u nepozantom pravcu.

 

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo iznuda u pokušaju, saopšteno je našem portalu iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com