UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Španska policija ubija jednog od terorista - Volim Podgoricu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Španska policija ubija jednog od terorista

Snimak ubistva jednog od terorista koji je izvršio napad u španskom gradu Kambrilsu pojavio se na društvenim mrežama.

Njega je kako navodi Skaj njuz ubila policija.

Taj snimak je napravio Britanac Ficroj Dejvis, koji je prethodno opisao kako se dogodio teroristički napad u kom nije bilo stradalih civila, a petorica napadača su ubijena.

Dejvis je ranije naveo da se jedan od od napadača u Kambrilsu “mrmljao i smijao“ tokom napada, prenio je “Skaj njuz”.

Snimak može biti uznemirujući:

“Djevojke su uletjele u bar sa ulice i onda su ljudi počeli da trče. Jedan od naših momaka je stao, pogledao i samo rekao ’trči’. Svi smo počeli da trčimo. Tip (napadač) je došao i počeo da viče nešto. Nisam znao šta, zvali smo policiju. Bili su tu za 30 sekundi, iskočili iz automobila i zapucali na njega. Taj tip je onda govorio nešto drugo“, kaže Ficroj Dejvis iz Vulverhemptona u Engleskoj. 

“Uzvratio im je, prekoračio preko ograde i počeo da se smije i ide ka njima. Onda je bilo samo ‘pop, pop, pop’ i pao je“, dodaje on. 

Radnik u restoranu Markel Artabe (20) kaže da je bio na promenadi kada je čuo buku za koju je pomislio da je vatromet. Potom je, kako navodi, shvatio da su to pucnji. On ističe da je vidio da jedna osoba leži na zemlji sa “rupom od metka na glavi“. 

Takođe, konobar iz obližnjeg restorana izjavio je da je čuo mnogo pucnjeva i vikanja: “Skočio sam na plažu i nisam mrdnuo”.

Katalonska policija je saopštila danas da je uhapsila i četvrtu osobu u vezi sa napadima u Barseloni i odmaralištu Kambrils u kojima je poginulo najmanje 14 ljudi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com