Albanci Srbinu u Beču zarili nož u grudi na pešačkom prelazu - Volim Podgoricu

Albanci Srbinu u Beču zarili nož u grudi na pešačkom prelazu

 U bečkoj opštini Otakringer (Ottakringer) štrase rano jutros, 4.40 sati, desio se  napad na Pericu Gavrilovića (37), inače vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Beču.

Dva, zasad nepoznata, napadača albanske nacionalnosti u društvu dviju djevojaka, takođe Albanki, napali su Gavrilovića u mimoilaženju na semaforu, na pješačkom prelazu, javila je čitateljka Kurira iz Beča A. L.

– Najvjerovatnije da se dokažu djevojkama jedan od napadača izgovorio je par reči i izvadio nož, a zatim počeo da psuje u pravcu Perice i još jednog momka koji je bio s njim u društvu. Napadač je izvadio nož i zabo ga direktno u grudni koš vlasniku lokala dok je drugom momku zario nož u stomak. Ljekari se bore za život momaka – kaže naša čitateljka.

Ona istovremeno moli i sve koji bi mogli da pomognu u pronalaženju napadača i rasvetljavanju zločina da se jave najbližoj stanici bečke policije.

– Molimo i sve one koji su možda bili u nekim od lokala i tako vidjeli pomenuta dva momaka napadača i dvije djevojke plavuše s njima da jave policiji: Jedna je bila u belom džinsu i beloj majici. S nadom da će neko pomoći u istraz  čitateljka moli za pomoć… – napisala  je A. L. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com