TEŽAK UDES: Četvoro povrijeđenih, jedna osoba uhapšena (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

TEŽAK UDES: Četvoro povrijeđenih, jedna osoba uhapšena (FOTO/VIDEO)

Više osoba zadobilo je lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 12.30 sati dogodila na Jadranskoj magistrali u Tivtu kod skretanja za tivatski aerodrom.

U nezgodi su učestvovala tri vozila, a kako se pretpostavlja, udes je izazvala ukrajinska državljanjka M.O. (32) koja je upravljala „audijem A-5“ njemačkih registarskih oznaka i koja se po svemu sudeći, nepropisno uključivala u saobraćaj na magistrali sa skretanja za aerodrom. Ona je tom prilikom udarila u kamion-mikser za beton „mercedes“ kotorskih registracija, vlansištvo kompanije „Dinamiq Trade“ iz Kotora, za čijim je volanom bio A. J. (60). Vozač kamiona pritom je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu traku gdje se sudario sa kombijem „folksvagen“ njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao  42-godišnji Albanac sanjemačkim pasošem H.V.

 

(FOTO: Podgorički Vremeplov)

U kombiju je bilo troje odraslih i četvoro djece, a na svu sreću u udesu su lakše povrede zadobila samo četiri lica.

Ekipa Hitne pomoći iz Tivta pružila im je prvu ljekarsku pomoć nakon čega su prebačeni u kotorsku bolnicu, ali su nakon pregleda i manjih intervencija svi ubrzo otpušteni na kućno liječenje. Zbog udesa saobraćaj na Jadranskoj magistralii je bio u prekidu više od sat vremena, zbog čega su se stvorile kilometarske kolone u svim pravcima. Nakon što je završen uviđaj i uklonjena oštećena vozila, trebalo je još skoro sat vremena da se saobraćaj koliko toliko normalizuje i otklone „čepovi“ koji su se stvorili u pravcu Kotora i Budve.

"6 djece u kombiju bilo,srecom lakse povrijedjeni…dobro se proslo ovog puta.Nije nikome nista bilo Bogu hvala"

Gepostet von Podgoricki vremeplov am Samstag, 19. August 2017

Zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja Ukrajinka M.O. je lišena slobode i biće privedena Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.

Vijesti

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com