Vujanović i Marković čestitali kadetima: Učinili ste nas ponosnim - Volim Podgoricu

Vujanović i Marković čestitali kadetima: Učinili ste nas ponosnim

 

 

Predsjednik Filip Vujanović i premijer Duško Marković čestitali su članovima Kadetske reprezentacije, Stručnom štabu i rukovodstvu Košarkaskog saveza osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u košarci.

 

“Čestitajući Košarkaškom savezu Crne Gore, stručnom štabu kadetske reprezentacije i košarkašima, Predsjdnik je konstatovao da su titulom kadetskog košarkaškog vicešampiona Evrope nam podarili  neizmjernu radost a mladošću najavili da će njihov uspjeh dugo trajati. Kadetska košarkaška reprezentacija je pokazala da Crna Gora mora da bude ponosna na svoje sportiste”, saopšteno je iz Vujanovićevog kabineta.

Premijer Marković poručio je da su kadeti učinili ponosnim sve građane Crne Gore.

„Već na početku svoje sportske karijere ostvarili ste fantastičan uspjeh na kojem vam od sveg srca čestitam. Učinili ste ponosnim svakog građanina Crne Gore i pokazali da talenat i naporan rad donose uspjeh, bez obzira na veličinu zemlje koju predstavljate. Uvjeren sam da je pred vama još mnogo uspjeha na košarkaskim terenima i da ćete i u budućnosti donositi ovako radosne trenutke svojoj domovini. Svaka vam čast, naši dječaci“, navodi se u čestitki Markovića

www.cdm.me

2 komentara

  1. Good site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a great day!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com