Bečić čestitao košarkašima: Veliki uspjeh kadeta - Volim Podgoricu

Bečić čestitao košarkašima: Veliki uspjeh kadeta

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore sa ponosom čestitam na osvajanju srebrnog odličja na upravo završenom Evropskom prvenstvu.
 
Biti drugi u Evropi zaista je veliki uspjeh i za mnogo veće i brojnije države od naše. Napravili ste istorijski podvig za crnogorsku košarku, pa se nadamo da će vaša medalja biti inspiracija i podsticaj za sve crnogorske sportiste i reprezentacije da pokušaju da slično ostvare. A zadali ste im veliki zadatak, ne samo svojim pobjedama, već i svojim držanjem i ponašanjem tokom i nakon njih.
 
Ono što je krunisalo vaš rezultat jeste to što ste ga postigli baš u Podgorici, i što ste se za njega borili u veličanstvenoj atmosferi. Vi sportisti ste jedna od rijetkih svijetlih tačaka u posljednjih 3 decenije, vi ste uzor zdravoj omladini, vi ste ti na koje bi svi roditeljeli željeli da se njihova djeca ugledaju. 
 
Zato vam još jednom od srca čestitam, uz uvjerenje da je ovo samo početak vaših blistavih karijera, da ćete imati sve uslove za rad, a onda uopšte nemam dilemu da ćete zaslužiti još mnogo čestitki.
 
 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com