OGLASIO SE I PJEVAČ: Evo šta je Bulat rekao o privođenju u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

OGLASIO SE I PJEVAČ: Evo šta je Bulat rekao o privođenju u Crnoj Gori

Pjevač Marko Bulat oglasio se posle vijesti da su on i njegova supruga Marija sinoć privedeni u Crnoj Gori jer je policija kod njih pronašla drogu.

Prema pisanju medija, Bulatova žena preuzela je krivicu na sebe i dobila prekršajnu prijavu, budući da je riječ o manjoj količini narkotika za koju je, navodno, tvrdila da je namenjena za ličnu upotrebu.

– Dobro sam, nismo privedeni! Racije je bilo, problem je nastao jer nisam imao ličnu kartu, Marija jeste – započeo je pjevač svoju priču za Pink.rs i dodao:

– Nešto posle 23 sata upali su pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala u kojem je trebalo da pjevam, tu je bio početak i kraj nastupa. Sve je izgledalo kao devedesetih! Baš svi su izbačeni, ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gdje su me pretresli, pretresli su mi i auto, sve – ispričao je Marko za Pink.rs, a na pitanje da li su kod njega pronađeni narkotici, kao što se priča, dao je negativan odgovor.

– Naravno da ne. Ništa nisu pronašli, ne znam otkud sad opet te dezinformacije, nije mi jasno – ljubazno je rekao Marko, a potom završio razgovor.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com