Vesna Dedić: Ako želite da budete nečije, vjerujte u svoj osmijeh - Volim Podgoricu

Vesna Dedić: Ako želite da budete nečije, vjerujte u svoj osmijeh

Spisateljica i novinarka Vesna Dedić, smatra da žene, da bi zavele muškarca, treba da budu samouvjerene. Popularno lice RTS-a, savjetuje da oružje koje treba da upotrijebe nisu ljepota i garderoba, već ono što nose u sebi.

 

Ona je ove godine izdala roman “Ničija”, inspirisan istoimenom pjesmom Ane Bekute, koju je mnogo puta čula u kafani od djevojaka koje je sjetno pjevaju.

Šta sve žene mogu da nauče u periodu dok su ničije?

“Kada si ničija možeš da zavoliš sebe, da živiš u harmoničnom braku sama sa sobom, da uživaš kada dođeš kući jer te niko ništa ne pita i niko ti ništa ne zamjera. Kada si ničija važno je da nisi tužna i da znaš da ne smiješ da padneš u iskušenje da budeš svačija, već da vjeruješ uživajući u svojoj samoći da te onaj uz kojeg ćeš moći biti i svoja i njegova ipak negdje čeka”, smatra Dedićeva i dodaje kako žene treba da postupaju kako bi postale “nečije”:

“Da svježe, naspavane i nasmijane izađu i postanu opasna konkurencija onima koje su nečije, ali ako su sa podočnjacima, tužne i sive u licu trebalo bi da imaju zabranu izlaska iz kuće. Šalim se, ali ako želite da budete nečije ne treba da vjerujete ni u Boga ni u sudbinu već u svoj osmijeh. Često gledam na javnim mjestima beskrajno lijepe, ali napete djevojke i žene. Kao da se takmiče koja će biti zanosnija i onda su čekajući zoru i proglašenje rezultata napete, a članovi žirija do zore su toliko pijani ili drogirani da ih interesuje samo provod. Dakle, umjesto da razmišljate da li je sve na svom mjestu i koliko je neka druga ljepša od vas – plijenite osmijehom, harizmom i šarmom”.

mycupoftea.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com