Vuksanović: Policija da otkrije ko je otrovao pse i ko je iz DPS pokrao opštinu - Volim Podgoricu

Vuksanović: Policija da otkrije ko je otrovao pse i ko je iz DPS pokrao opštinu

Sraman je i jadan pokušaj Demokratske partije socijalista (DPS)  da zloupotrebi monstruozno trovanja pasa na kolašinskim ulicama. Sramniji i jadniji od njihovih rezultata u krađi građana Kolašina, kazala predsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović, reagujući na saopštenje te partije.

Kolašinski odbor DPS juče je sapštio da od lokalne vlasti i nadležnih organa traži da hitno ispita masovno trovanje pasa u Kolašinu.

Najmanje šest pasa lutalica uginulo je u srijedu u poslijepodnevnim satima na Trgu Vukmana Kruščića, u centru Kolašina.

“Iako po načinu izvršenja taj čin liči na vas mi to nećemo tvrditi, već pozivamo policiju, koja je pod kontrolom DPS, da otkrije počinioce ovog zlodjela. Kada otkriju ko je potrovao pse, neka otkriju i ko je iz DPS pokrao opštinu. Očekujemo i da ih gospoda iz DPS pozovu da otkriju gdje se krije njihov ideolog Marović koji je pokrao građane Budve i Crne Gore, patriotski uzeo srpsko državljanstvo i pobjegao”, navodi u regovanju Vuksanović.

Četnička idologija je, tvrdi predsjednica Opštine, “teren DPS od 1990. godine pa do danas”.

Oni, kaže Vuksanović “u Beranama glasaju  četničke vojvode za počasne građane, u Kolašinu se to ne dešava”.

“A kada vas neko pita zašto kradete, nije valjan odgovor da su neki četnici. U Kolašinu se, uprkos razlikama u ideologijama, zajedno  borimo protiv vaše krađe”, kazala je ona.

Iako se, navodi Vuksanović, “tačno zna kojih šest pasa je monstruzono otrovano, ne zna se ko iz DPS piše  sramna saopštenja.

Ponovo se autori saopštenja, kaže ona, “kao i poslanici te stranke, kriju u grmlju”.

“Recite onima koji vam pišu saopštenja da se grmrlje u kome ste se krili nalazi u Đuđevini, ne u Đurđevini. Vas u centrali izgleda cijene isto kao u gradu. Procjenjuju da neka što nema niko da napiše saopštenje, nego nema niko ni za potpisa. A predsjednik kolašinskog DPS, umjesto što se po gradu ograđuje od njihove poslanice trebalo bi da ne dozvoli da se ovakva sramna saopštenja šalju u njegovo ime”, napisala je predsjednica Opštine.

Ona se izvinila građanima i gostima zbog nemilih scena, iako, kako kaže, “sa monstruoznim trovanjem pasa lokalna uprava nije povezana”. 

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com