AKCIJA POLICIJE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Uhapšen mladi Podgoričanin - Volim Podgoricu

AKCIJA POLICIJE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Uhapšen mladi Podgoričanin

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući shodno operativnim informacijama službenika Odsjeka za borbu protiv droge, lišili slobode N.P. (23) iz Podgorice i od njega oduzeli 91 tabletu suboxon koje se nalaze na listi opojnih droga. N.P. je preuzeo tablete iz autobusa na Autobuskoj stanici u Podgorici u namjeri da ih, kako se sumnja, stavi u promet, saopšten je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica – Interventne jedinice su, shodno informacijama Odsjeka, upućeni na Autobusku stanicu gdje je trebalo da se, prema saznanjima, izvrši primopredaja pošiljke koja je dopremljena autobusom a koju je trebalo da preuzme jedno muško lice. Službenici Interventne jedinice su primijetili muškarca za kojeg su posumnjali da je prethodno iz autobusa uzeo pošiljku. Ovo lice, koje je kod sebe imalo kutiju plave boje, je kontrolisano i utvrđeno je da se radi o N.P. On je doveden u prostorije CB Podgorica gdje je utvrđeno da se u kutiji nalazi 91 tableta suboxon od 2 i 8 mg.

N.P. je tablete suboxon nabavio od za sada nepoznatog lica, na čijoj se identifikaciji radi, u namjeri da ih, kako se sumnja, stavi u promet na području Podgorice.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. N.P. je lišen slobode, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni N.P. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

N.P. je povratnik u vršenju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga jer je u ranijem periodu lišen slobode u Republici Srbiji zbog krijumčarenja 10 kilograma marihuane tipa skank, za što je i osuđen na kaznu zatvora koju je izdržao, saopšteno je iz Uprave policije.

2 komentara

  1. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read. I will certainly be back.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com