DROGA PRONAĐENA KOD MARIJE BULAT: Marko tvrdi da je problem nastao zbog lične karte, a ne droge - Volim Podgoricu

DROGA PRONAĐENA KOD MARIJE BULAT: Marko tvrdi da je problem nastao zbog lične karte, a ne droge

 

Policija je u subotu veče tokom racije u plažnom baru ,,Tropski raj“ kod supruge pjevača Marka Bulata, Marije, pronašla malu količinu kokaina i marihuane, potvrđeno je Pobjedi. 

 

Kako Pobjeda saznaje, droga je pronađena u torbici Marije Bulat. Oni su dali izjave u policiji, ali kako je ocijenjeno da nema elemenata krivičnog djela, nijesu zadržani.

Marija Bulat je priznala da je droga koja je pronađena njena i da je za ličnu upotrebu. Protiv nje je sudu za prekršaje podnijeta prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. To znači da će prekršajno odgovarati jer je tužilac ocijenio da ta količina narkotika, kao i druge okolnosti, znače da droga nije bila za prodaju. Bulat je juče, kako prenosi CdM, demantovao navode da su kod njega i supruge pronađeni narkotici.

-Dobro sam, nismo privedeni! Racije je bilo, problem je nastao jer nisam imao ličnu kartu, Marija jeste, a sve se desilo nešto poslije 23 sata kada su upali pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala u kojem je trebalo da pjevam. Tu je bio početak i kraj nastupa. Sve je izgledalo kao devedesetih! Baš svi su izbačeni, ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gdje su pretresli i mene i moje auto. To su dezinformacije da su tom prilikom kod nas pronađeni narkotici. Ne znam otkud sad opet te dezinformacije, nije mi jasno – kazao je Bulat. Srpski mediji su prošle godine pisali da su lisice na ruke stavljene Mariji dok je iz poštanskog sandučeta u zgradi u kojoj živi preuzimala narkotike. U pitanju je bilo oko dva grama kokaina. Ona je tada nakon policijskog zadržavanja puštena da se brani sa slobode.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com