SVAKA ČAST! Policajci iz interventne jedinice SPASILI ŽIVOT čovjeku! - Volim Podgoricu

SVAKA ČAST! Policajci iz interventne jedinice SPASILI ŽIVOT čovjeku!

 

 

Dva policajca iz Kotora koja su bila van službene dužnosti Mevludin Hasanović i Srđan Janjić spasili su juče oko 17 sati život državljaninu BiH, Milenku Todoroviću (72) na plaži u Stolivu.

 

Todoroviću, koji se nalazio u vodi, iznenada je pozlilo, i počeo je da se davi naočigled brojnih kupača. Na tom mjestu bili su i dvojica policajaca koji nijesu bili na radnom zadatku, i koji su odmah uskočili u vodu, doplivali do Todorovića, izvukli ga na obalu i počeli sa reanimacijom. Tako su ga održali u životu dok nije dočla Hitna pomoć. Izvlačenje čovjeka iz vode bilo je ispraćeno gromoglasnim aplauzom na plaži.

Todorović je zadržan u kotorskoj bolnici na daljem liječenju.

Inače, Hasanović i Janjić su službenici Interventne jedinice stanice policije Bijelo Polje na ispomoći kotorskoj policiji.

Kćerka Todorovića je, po saznanju Dnevnih novina, kasnije juče došla u stanicu kotorske policije kako bi lično zahvalila policajcima koji su joj spasili oca. 

Dnevne novine

2 komentara

  1. Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

  2. Fantastic blog, Simply wanted in order to remark will not necessarily hook up to the actual really simply syndication supply, you might want set up the best wordpress plugin for that in order to workthat.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com