JOKIĆ SA VATROGASCIMA: Na kraju sezone nagrade, nabavka opreme prioritet - Volim Podgoricu

JOKIĆ SA VATROGASCIMA: Na kraju sezone nagrade, nabavka opreme prioritet

 

 

Predsjednik Opštine Vladimir Jokić, sa direktorom Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Ratom Brajkovićem, posjetio je Vatrogasnicu Kotor i ovom prilikom najavio nagrade za vatrogasce kao i nabavku potrebnih sredstava koja bi olakšala rad vatrogasvcima.

 

” Na kraju sezone biće organizovano druženje sa kotorskim vatrogascima, na kojem će pripadnicima Službe zaštite biti uručene prigodne nagrade za nesebično angažovanje tokom proteklih mjeseci. Lokalna uprava, u skladu sa svojim mogućnostima i u komunikaciji sa nadležnim državnim organima, nastojaće da pomogne u obezbjeđivanju potrebnih sredstava i tako olakša rad pripadnicima Službe zaštite”, kazao je Jokić tokom razgovora sa komandirom Službe zaštite Maksimom Mandićem i pripadnicima vatrogasne jedinice.

 

S obzirom da su ljeto obilježili brojni i intenzivni požari, u čijem gašenju su kotorski vatrogasci spremno učestvovali, Jokić je, kako navode iz kotorske opštine, pohvalio pripadnike vatrogasne jedinice za nesebičan rad i požrtvovanost.

Takođe, predsjednik je, kako dodaju,  izrazio nadu da u narednom periodu, do kraja sezone neće biti većih intervencija.

“Ove godine jedan od požara izbio je unutar gradskih bedema, ispod tvrđave San Đovani, gdje se zbog nepristupačnog terena i nedostatka adekvatne opreme izuzetno teško boriti protiv vatrene stihije. Tim povodom, dogovoreno je da se nabave nove pumpe, crijeva i ostala neophodna oprema, te da se sanira jedna od prostorija u okviru gradske tvrđave, koja će biti namijenjena isključivo čuvanju opreme za gašenje požara”, navode oni.

www.cdm.me

2 komentara

  1. Great write-up, I am normal visitor of one’s web site, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com