POLUMARATONAC VELIKOG SRCA: Momčilo trčao za bolesnu djevojku - Volim Podgoricu

POLUMARATONAC VELIKOG SRCA: Momčilo trčao za bolesnu djevojku

Akciji pomoći za prikupljanje 40.000 eura neophodnih za liječenje 20-godišnje Milene Bečanović, priključio se i atletičar Momčilo-Momo Pejović.

Atletičar Podgoričkog maratona istrčao je dionicu Podgorica – Danilovgrad sa brojem humanitarnog sms-a za pomoć bolesnoj djevojci.

“Sve ljude dobre volje pozivam da budu odgovorn prema svojim mislima i doniraju euro za pomoć Mileni”, kazao je Pejović. 

 Milena je jedini pacijent u Crnoj Gori koji boluje od rijetke bolesti “Sy Aicardi”. Njena majka Rajka Bečanović ranije je kazala da je Milena na pregledu kod ljekara Erdala Karaöza, iz klinike Liv, dobila saglasnost za tretman matičnim ćelijama.

Ona je rekla da liječenje nijesu mogli da ostvare preko Fonda za zdravstveno osiguranje i Fondacije “Budi human”, koja pomaže mlađe od 18 godina.

Sredinom avgusta je u Danilovgradu organizovan i humanitarni koncert u cilju prikupljanja potrebnog iznosa za liječenje bolesne Danilovgrađanke. 

Porodica Bečanović je uputila apel pojedincima, institucijama, privrednim subjektima i organizacijama da podrže akciju kako bi što prije sakupili potrebni novac da Milena ode na planirani tretman. Uplate se mogu izvršiti na žiro- račun: Bečanović Rajka za Milenu 535-0400100287321-46. 

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com