VELIKI KONCERT: Nastupiće Hari Mata Hari - Volim Podgoricu

VELIKI KONCERT: Nastupiće Hari Mata Hari

Na otvaranju ovogodišnje manifestacije “Rijekom Zetom”, u Danilovgradu će u petak veče pjevati “Hari Mata Hari”.

Direktor Turističke organizacije Danilovgrada Ivan Dragojević, koji smatra da je dolazak Harija Varešanovića veoma bitan za promociju Danilovgrada, kazao je “Vijestima” da će tokom prve večeri, od 20.30 sati u Amfiteatru ispod Gradskog mosta biti održan izbor za mis rijeke Zete.

Osim Harija, na svečanom otvaranju posjetioce će zabavljati Slobodan Kovačević i Plesni klub Matrix.

Pokrovitelj manifestacije Opština Danilovgrad, organizator Centar za kulturu i Turistička organizacija obezbijedili su novčane i vrijedne robne nagrade.

Drugog dana manifestacije od 8.30 do 12 sati održaće se Sajam zdrave hrane, starih zanata i suvenira u Gradskom parku na Trgu 9. decembar, a od 10 sati na plaži ispod gradskog mosta biće organizovano takmičenje ribolovaca “Udicom na plovak”.

Završnog dana, od 11 do 16 sati biće održano takmičenje u spremanju riblje čorbe ispod gradskog mosta, od 12 do 13.30 sati takmičenje u preplivavanju Zete na Gradskoj plaži u Danilovgradu, a od 13.30 do 15 sati Igre bez granica na vodi.

Treći dan rezervisan je i za takmičenje u trci drvenih lađa-dvosjed na dionici Bogićevići – Gradski most, ali i za takmičenje u skokovima sa skakaonice na gradskoj plaži u Danilovgradu i revijalne skokove sa Gradskog mosta.

U nedjelju u 20 sati počinje svečano zatvaranje manifestacije uz bogat kulturno-umjetnički program u Amfiteatru ispod Gradskog mosta, kada će Zoranu Kaleziću i Dejanu Škuletiću biti dodijeljena priznanja.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com