PODGORICA: Ne mogu vandali uništiti, koliko mi možemo napraviti - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ne mogu vandali uništiti, koliko mi možemo napraviti

Ne mogu vandali uništiti, koliko mi možemo napraviti. Ovako bi se, možda, najbliže mogli opisati ono što se godinama unazad dešava u podgoričkim parkovima i na javnim površinama – vandali uništavaju, Glavni grad obnavlja i popravlja. 

Na rad je došao i Kraljv park, jedan od najljepših podgoričkih parkova, donacija Vlade Azerbejdžana, koji je postao mjesto za prijatne trenutnke roditelja i djece, penzionera, mladih… ali i meta destruktivnih huligana kojima “smeta” kad je novo, čisto, uredno i kad služi svima. 

Radnici podgoričke Agencije za stanovanje u naredna dva dana popravljaće krov i oluke u Kraljevom parku, koje su vandali uništili.

Kako je saopšteno iz PG Biroa, Zelenilo je poručilo betonske stolove čija je radionička izrada u toku. Vrijednost oštećenih stolova iznosi 1.000 eura. Takođe biće uklonjeni grafiti neprimjerenog sadržaja.

Podsjećanja radi vandali su prije nekoliko dana napravili značajnu štetu u Kraljevom parku, a gradske službe su čim su se stekli uslovi pristupili sanaciji oštećenja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com