“LJUDI, UBIO SAM DJECU”: Dječku (12) nije bilo spasa, Maja (8) preživjela stravičan udarac - Volim Podgoricu

“LJUDI, UBIO SAM DJECU”: Dječku (12) nije bilo spasa, Maja (8) preživjela stravičan udarac

Malena Maja (8) ostala je da leži na ivičnjaku, a njen brat (12) ležao je nekoliko metara dalje od nje, na pijesku van puta. Šokirani vozač samo je zapomagao. Počeo je da lupa po vratima prve kuće koju je ugledao i viče: “Ubio sam djecu, ubio sam ih”, ispričale su komšije. Pošto je u utorak u 20:20 sati izazvao saobraćajnu nesreću u Slivnu pored Imotskog i shvatio da su stradala djeca, tvrde oni, počeo je da se ponaša kao da je izgubio razum.

Komšijama još nije jasno kako je pregazio djecu, odnosno zbog čega je izgubio kontrolu nad automobilom. Odjednom je prešao na suprotnu stranu puta i zabio se u mališane.

Dječaku, nažalost, nije bilo spasa. Njegova sestra zadobila je povrede koje nisu opasne po život.

U mirnom selu Slivno,  juče su, dan posle stravične nesreće, mještani u nevjerici posmatrali krvave tragove na pijesku. Niko od njih nije mogao da sakije suze. 

“Šta da vam kažem. Ovo je prestrašna tragedija za porodicu i svi smo potreseni. Dječak i djevojčica bili su tu tokom cijelog ljeta, dolazili su svaki vikend. Tu u zaseoku Zeljci žive im baka i deda. Kako će oni to preživjeti”,  rekla je gospođa Barić, jedna od prvih komšinica ispred čije se kuće dogodila stravična nesreća.

Policija je vozača našla nedaleko od mjesta strašne tragedije i, prema nezvaničnim informacijama, pitali su ga gdje će, na što im je on, očito u šoku, odgovorio da ide u policiju da se prijavi jer je ubio djecu. 

(24sata.hr) 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com